2777
2789

#انجام_دهنده

سلام دوستان هرکدوم کار

✅ تایپ

✅جزوه نویسی

✅تبدیل عکس  به متن

✅تبدیل ویس به متن

✅پاور

✅خلاصه نویسی

✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ

✅ورد

✅تحقیق

✅ارائه

✅مقاله

✅آزمون نهاد

✅خلاصه نویسی

✅تدریس شیمی کنکور

✅تدریس شیمی دوره متوسطه اول و دوم

✅حل تمرین شیمی متوسطه اول و دوم

✅ساختن جیمیل و اینستاگرام(gmail/instegram )

✅دریافت کارت واکسن هوشمند

✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)

✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)

✅بروشور

بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن

خوب تو که اتقدر نهارت داری چرا نمیری  تویه شرکت کار کنی؟؟؟؟دداحدت هم خیلی خوبه اون وقت

کوچکترین عضو سایت 😍یه دختر که داره واسه مستقل شدنش تلاش میکنه💜☘عاشق رمان و نوشتن رمان📚🖋عاشققق حیوانات 🐶🐰و بزرگترین عشقش هم مامانشه💋
 خوب تو که اتقدر نهارت داری چرا نمیری  تویه شرکت کار کنی؟؟؟؟دداحدت هم خیلی خوبه اون وقت

کار نیس بهترینم باشی پارتی نباشه کارنداری

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.