امر به معروف کار خوبیه ولی فقط هر کاری میکنید خواهشا قبلش برید درست آموزش ببینید بدتر یکی رو از دینو ایمونش نندازید من جز همونام که یه محجبه توی فامیل با گیرای سه پیچش باعث شد من نظرم از چادر به مانتو تغییر پیدا کنه.بنده خدا فکر می کرد داره امر به معروف میکنه بیشتر امر به منکر کرد با رفتار غلطش.خونوادگی محجبه هستن ولی تقریبا آدمای تند خویی ان من اینارو دیدنی میگم دلم نمیخواد شکل شما باشم.بعضی چادری ها واقعا رفتارشون ضد تبلیغه و خیلی ها رو نسبت به چادر و چادری ها بدبین میکنن.اگه از موضع دید بالا به پایین نگاه نکنین به آدما و با اون لحن هم صحبت نکنین و در برخوردتون با کم حجابو با حجاب گشاده رو و صمیمی باشید این خودش یه نوع تبلیغه آدمایی رو دیدم کم حجاب دیدنی اخم میکنن یا ناخودآگاه بد نگاه میکنن اگر همچین آدمایی توی گروهتون دارید حتما ازشون بخواید بشینن توی خونه و به دعا خوندن خودشون مشغول بشن و بیشتر از این به دین خدا ضربه نزنن.خودشون متوجه نمیشن ولی باعث میشن آدما بیشتر لج کنن و بیشتر مطمئن بشن که رفتار خودشون درست تره. بذارین اونایی که صلاحیتشو دارن جلو برن چون یه چیز غیر ارادی هست که در همه حال بتونن با لبخند صحبت کنن و کار آدمای خودبرتر بین و دیگر ریز بین نیست.