2777
2789
من یه استکان خوردم رنگم پریده حالم بده بهم نمیسازه چیکار کنم  خیار و نمک خوردم خوب نشدم

باید چیز شیرین بخوری

سه تا خرما بخور مثلا

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

امر به معروف کار خوبیه ولی فقط هر کاری میکنید خواهشا قبلش برید درست آموزش ببینید بدتر یکی رو از دینو ایمونش نندازید من جز همونام که یه محجبه توی فامیل با گیرای سه پیچش باعث شد من نظرم از چادر به مانتو تغییر پیدا کنه.بنده خدا فکر می کرد داره امر به معروف میکنه بیشتر امر به منکر کرد با رفتار غلطش.خونوادگی محجبه هستن ولی تقریبا آدمای تند خویی ان من اینارو دیدنی میگم دلم نمیخواد شکل شما باشم.بعضی چادری ها واقعا رفتارشون ضد تبلیغه و خیلی ها رو نسبت به چادر و چادری ها بدبین میکنن.اگه از موضع دید بالا به پایین نگاه نکنین به آدما و با اون لحن هم صحبت نکنین و در برخوردتون با کم حجابو با حجاب گشاده رو و صمیمی باشید این خودش یه نوع تبلیغه آدمایی رو دیدم کم حجاب دیدنی اخم میکنن یا ناخودآگاه بد نگاه میکنن اگر همچین آدمایی توی گروهتون دارید حتما ازشون بخواید بشینن توی خونه و به دعا خوندن خودشون مشغول بشن و بیشتر از این به دین خدا ضربه نزنن.خودشون متوجه نمیشن ولی باعث میشن آدما بیشتر لج کنن و بیشتر مطمئن بشن که رفتار خودشون درست تره. بذارین اونایی که صلاحیتشو دارن جلو برن چون یه چیز غیر ارادی هست که در همه حال بتونن با لبخند صحبت کنن و کار آدمای خودبرتر بین و دیگر ریز بین نیست.

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امر به معروف کار خوبیه ولی فقط هر کاری میکنید خواهشا قبلش برید درست آموزش ببینید بدتر یکی رو از دینو ...

فددات شم تو تاپیک قهوه درباره امر به معروف صحبت کردی فکر کنم جای دیگه میخواستی بذاری

من یک مهندس علاقمند به پزشکی هستم
فددات شم تو تاپیک قهوه درباره امر به معروف صحبت کردی فکر کنم جای دیگه میخواستی بذاری

نه آخرین تاپیکشو ترکوند نی نی یار چون تایپ کرده بودم اینجا گذاشتم ببینه

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃