2777
2789

ماه دوم اقدامم جلوگیریمون طبیعی بوده  بار قبل چند روز عقب انداختم  فک کردم حاملم ولی پری اومد  این ماهم دیروز تاریخ پری شدنم بوده ولی خبری نی خیلی استرس دارم علاعم خاصی داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ممکنه بخاطر استرس چند روز این ور اون ور بشه.

تست وایتکس کن تو یه لیوان یکبار مصرف یه خورده وایتکس بریز ادرارتو بریز داخلش اگر خیلی کف کنه بارداری اگر نه که هیچ

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
من چند روز پیش پریودم تموم شد امروز فهمیدم باردارم 

😱 چند وقت بعد پریودی؟؟؟

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
سه روز بعد پریودم فهمیدم

چقد عجیب؟احتمال داشته پریودی کاذب باشه تو همون دوران پریود باردار بوده باشی

قرص اورژانسی خوردم پنج روز بعدش پریود شدم اونم خیلی شدید ولی دیگه شد

خیر انشاالله قدمش برات مبارک باشه تنش سلامت زیر سایه امیرالمومنین

خیلی بچه دوس دارم برا همین اقدام کردم ولی خوب از یه ازمایش خون ساده اولشم ب شدت میترسم این مشکلم دارم شوهرمم مث خودم عاشق بچس.  کلا از فکر کردن دارم دیوونه میشم