2777
2789
عنوان

میشه بیاید فقط بخونید تاپیکو

158 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها من خواهری به جز شما ندارم که باهاش درددل کنم، خیلی هم دوستتون دارم، بچه ها شوهر من خیییییییلی حساسه روی این که باهاش چطوری حرف میزنم مثلا الان ۴ ساله ازدواج کردیم هروقت به جای "شما" بهش میگم تو، دعوا میکنه امروز هم داشتم براش یه چیزی رو تعریف میکردم اصلا کاری به اون نداشتم اون فکر کرد چون لحن ام تنده دارم با اون دعوا میکنم خداااا شاهده من اصلا کاری نداشتم به اون، ولی اون انقدررررررر دعوام کرررررد و تهدید که دفعه بعدی مثه سگ پرتت میکنم بیرون و به خانوادت میگم و تو بی شرفی، حیوونی مثه سگ باید با چوب بزنمت تا اهلی بشی و....... کلی فحش بد دیگه منم هیییییییچی نمیگفتم فقط سکوت کرده بودم و نگاهش میکردم انقدر دلم شکست فقط گفتم باشه منم خدایی دارم‌. الانم دارم باگریه اینا رو مینویسم که خالی بشم چون فقط شما رو دارم دوستتون دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دلیلی نداره شوهرت هر چقدر هم حساس باشه بخواد انقدر بد دهنی کنه. وقتی ارومه باهاش حرف بزن بگو دلیلی نداره وقتی چیزی ناراحتت میکنه توهین کنی . اگ حل نشد با ی بزرگ تر در میون بزار یا پیش مشاور برید . تا کی میخای بریزی تو خودت و هی دلت بشکنه 

ای عزیزم ۰ی بگم شوهر منم خیلی بی‌شعور و نامرده تا می‌جنبی فوش میده ...تقصیر خودته که ار روز آور هر چی گفته گفتی چشم بگو ب خانوادم بگو مگه چه خلافی کردم نزار بهت توهین کنه خودت ب خانوادت یا خانوادش بگو ابنا مریضن ب خدا

خب دلیلی نداره شوهرت هر چقدر هم حساس باشه بخواد انقدر بد دهنی کنه. وقتی ارومه باهاش حرف بزن بگو دلیل ...

فکر کن یه درصد بهش بگم بریم مشاوره، میگه من که مشکلی ندارم تو هم بیجا میکنی بری

الهییییی عزیزم گریه نکن بعضی مردا اینجور سگ اخلاقن دیگ از اول نباید طوری رفتار میکردی ک جرات میکرد ب ...

از همون روز اول همچین گربه رو دم حجله کشت که من جرئت نداشتم به غیر از چشم چیز دیگه ای بگم