2777
2789

منم عذاب وجدان گرفتم🥲چون ما سه تا از اول با هم دوست بودیم

جای اون خیلی خالی بود رومم نشد بپرسم چرا دعوتش نکردی ولی حدس می‌زنم به خاطر اینکه نمیتونه تنها و بدون خانوادش جایی بره و مذهبی مقید هستن دعوتش نکرده 

مهمونی تموم شد ولی نگرانم حرفش پیش بیاد چی بگم که نفهمه از یه طرفم ناراحتم حس خیانت دارم😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بپرسی

چرا؟میدونم نیتش بد نبوده شاید شرایط پذیرایی نداشته چون واقعا سخت بود شهر دیگه ای مهمونی گرفته بود و ما هر کدوم یه شهری هستیم بعدم چند روز مهمونی داشتن باید خونشون نگه میداشتن خب منم بودم یا هیچکسو نمیگفتم یا یکی که دهنش قرصه رو دعوت میکردم

گفت اگه عکس دو نفره هامونو بفرستم هر دومونو میکشه منم بهش فهموندم که به اون چیزی نمیگم گفتم مگه قراره بهش بگی من اینجا بودم؟ گفت نه نمیگم😅

اون که دعوت نکرده باید عذاب وجدان بگیره که البته اینجوری صلاح دیده که دعوت نکرده

سبک مهمونیشون جوری بود که منم معذب شدم خودشم یه جاهایی معذب بود😕اون دوستمون قطعا اگر میومد هم برمیگشت