2777
2789
عنوان

آگهی استخدامی کار با گوشی

1633 بازدید | 15 پست

اگه دانشجویی پشت کنکوری هستی خونه‌داری و دوستداری مستقل بشی شوهرت پول نمیده بهت یا‌ سخته‌ برات پول گرفتن ازش

و....... پول تو جیبی تو از والدینت میگیری

دیگه اینکارو نکن😉....

روی پای خودت وایستا،بدون هیچ مهارتی به راحتی با حداقل دوساعت کار با گوشی اونم فقط و فقط در منزل خیلی راحت میتونی پول دربیاری....

برای کسب اطلاعات بیشتر به این آیدی پیام بده در تلگرام تا راهنماییت کنم☺🙃@Radmehr789

شاعری دیدم‌ هنگام خطاب،به گل سوسن می‌گفت«شما»🌺

استخدام کاردرمنزل باگوشی

درآمد میلیونی در خانه تنها با گوشی📱

✅کافیه یکی ازکارهارو انجام بدید درروز.😉

حداکثر زمانی که برای سقف حقوق ۵میلیون تومان صرف میکنید،۳ساعت درطول روز است.⏰

بدون محدودیت،سنی،مکانی،تحصیلی،جنسیت🧍‍♀🧍‍♂👩‍🍼🧑‍🍼👨‍🎓👨‍🍳👵🧔‍♂

✔️1 و 2. بازاریابی محصولات🤵‍♀

✔️3. ترجمه💾

✔️4.غول پولساز💶

✔️5. ادمین تلگرام🖥

✔️6.تایپ📇

✔️7.متصدی آموزش🧑‍🏫

✔️8. گویندگی🎙

✔️9.ساخت شماره مجازی⌨

✔️10. دایرکتر📱📲

✔️11.ویراستاری📃

✔️12.عکاسی📸

✔️13.پاورپوینت🗂

✔️14.تهیه ویدیو📹

✔️15.خلاصه سازی📑

✔️16.ادمین سایت

✅ کارها با کامپیوتر یا لپ تاپ یا تبلت یا گوشی قابل انجام میباشند.💻🖥📱

✅ حقوق‌ها بصورت روزانه پرداخت میشه.💳

ساعت کاری دست خودتونه.⏱

اگر مهارت کافی ندارید نگران نباشید اموزش  داریم👩‍🏫

شرکت دارای مجوز نماد اعتماد الکترونیکی جمهوری اسلامی و هم قابل استعلام از سامانه اینماد وزرات صنعت و پلیس فتا میباشد.🇮🇷

برای ثبت نام وکسب اطلاعات بیشتر به این  ایدی پشتیبانی پیام دهید 😊@Radmehr789

سلام من تلگرام ندارم اینستا نداری؟

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من تلگرام ندارم اینستا نداری؟

عزیزم کار توی تلگرامه،نصبش کن خیلی راحته بخدا  کارش من خودم تازه نصب کردم بابت اینکار،الان راحتم دستم تو جیب خودمه،فکرکن روزی کم کمش مثلا دویست بگیری روزانه‌ یک ماه میشه سه میلیون تازه من خیلی دست پایین گرفتم بیشتر وقت بذاری خیلی بیشتره...

عزیزم کار توی تلگرامه،نصبش کن خیلی راحته بخدا  کارش من خودم تازه نصب کردم بابت اینکار،الان راحت ...

برا شروع پول میخواد؟

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
این کارا همشون کلاهبرداریه نرید یوقتا 

نه عزیزم من خودم تازه اومدم بصورت روزانه‌ هرشب پولمو میدن،بعدشم میتونند استعلام بگیرن از پلیس فتا که اطمینان پیداکنند،من خودمم انجام دادم😊

برا شروع پول میخواد؟

عزیزم من خودمم تازه وارد اینکار شدم،پپامو هرشب به نسبت کاری که انجام دادم رسید میفرستم برام واریز میکنند،میتونید حتی از فتا استعلام بگیرین که اطمینان پیداکنید،بله من کار پشتیبانی رو انجام میدم فقط هفتاد هزارتومن پول میگیرم بعد شما هرتعداد کاری که دلتون بخواد میتونید انجام بدین و محدودیتی نداره،حتی همین کاری که من انجام میدم خیلی راحته فقط کافیه یذره وقت بذارین پورسانتتون رو هم هرشب میدن😊

هفتاد تومنم بنظرم چیزی نیست،خیلی خوبه بعدش کاراشم خیلی سخت نیست عزیزم خواستید به آیدیم پیام بدین راهنماییتون کنم😊

برا شروع پول میخواد؟

آها راستی،اینم بگم که هروقت دلتون بخواد میتونید کار انجام بدین میتونید حتی یک ماه انجام ندید حذف نمیشید همیشه هست😊

نه عزیزم من خودم تازه اومدم بصورت روزانه‌ هرشب پولمو میدن،بعدشم میتونند استعلام بگیرن از پلیس فتا که ...

عزیز دلم من خودم رفتم اینکارو به عنوان تایپیست اولش از من پول گرفتن بعد که رفتم تو گروهاشون دیدن برای باز کردن هر فایل بازم پول میخوان و گفتن اگه اونطور که ما میخوایم نباشه هیچ پولی بهتون نمیدیم و هردفعه که کاری میکردم ایراد میگرفتن و پولمو نمیدادن تهشم بهشون گفتم پولمو پس بدید گفتن نمیتونیم میخواستی نیای و گفتن میتونی تو کار تبلیغاتش کار کنی ولی من قبول نکردم خوش ندارم تو این بی پولی و وضع مملکت قوز بالا قوز شم اینا کارما داره

عزیز دلم من خودم رفتم اینکارو به عنوان تایپیست اولش از من پول گرفتن بعد که رفتم تو گروهاشون دیدن برا ...

آره واسه تایپیست بلع،ولی من کار پشتیبانی انجام میدم،سی و پنج تومن چیزی نیست فکرکن درطول روز کم کمش پنج تا رو تایپ کنی هشتصدتومن میشه که در یک ماه خیلیه به بیست میلیون میرسه،بنظرم سی هزارتومن چیزی نیست به نسبت دریافتی که دارید😊

سلام با توجه به پرفایلتون پرسیدم. شما خبر دارین گروه چیشد از عطر نرگس یا همون فرشته جان و خانم سادات خبر دارین

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
 سلام با توجه به پرفایلتون پرسیدم. شما خبر دارین گروه چیشد از عطر نرگس یا همون فرشته جان و خانم ...

سلام عزیزم،نه من تو گروه نبودم😊

بچه ها منم یه کار اینترنتی سراغ دارم خیلی پولش کمه اما خیلی راحته فقط تو روز یک ربع وقت میگیره خیلی هم کم حجم میبره اگه خواستید برید تو سه تا لینک زیر ثبت نام کنید

https://buxnext.com/?ref=Farzaneh

https://paybux.net/?ref=Farzaneh

https://tscobux.net/?ref=Farzaneh

نام کاربری رو انگلیسی بزنید  اطلاعاتتون رو. واقعی بزنید تا موقع واریز پول به مشکل نخورید بعد از عضویت برید تو قسمت کسب درامد مشاهده آگهی رو بزنید یه دونه اگهی رو انتخاب کنید اون بالا یه نوارسبز رنگ ریزی میاد صبر کنید پربشه بعد چندتا عکس کارتونی میاد اونی که برعکس هستش رو انتخاب کنید بعد از تشکر ازتون برید سراغ اگهی بعدی و همینطور دونه دونه اگهی هارو ببینید

سوالی داشتید تو خصوصی بهم پیام بدید