2777
2789

من که برم بیرون همه فکر میکنن میلیاردم ولی موجودی صفر 😂

زندگیم از دم قسط از وقتی یادمه و خودمو شناختم یا کار میکردم یا پول جور میکردم لعنت بهش کاش میتونستم یه برنامه درست بچینم برا زندگیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ظاهرم با موجودیم میخونه

هردو متوسط👀

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

من کار میکنم پولم زیاد دستم میاد اما بیخودی خرج میشه از اینکه مدیریت ندارم از خودم به شدت ناراضیم 

فرض کن از اول سال تا حالا ۱۵۰ میلیون تو کارتم بوده الان حدود ۹ تومن باقی مونده

ما ماشینمون معمولیه خونمون یه جا معمولیه...

به جاش چهار تا زمین چهار تا جای خوب داریم تو یکیش هم ویلای شیک ساختیم 

پولامون رو صرف چیزای چرت پرت نکردیم جیز هایی خریدیم که باهاش هم سود کنیم هم سرمایه بشه برا اینده...

ولی یکی مارو از بیرون ببینه فکر میکنه فقیری چیزی هستیم😂😂

_
اگه منم یاد میگرفتم اندازه دهنم لقمه بردارم اینهمه گرفتار نبودم همیشه

دیر نشده 

تجربست دیگه 

الان متوجه شدی بجاش چطور زندگی کنی 

فداسرت دیگه خودتو ناراحت نکن زندگی پستی بلندی داره