2777
2789
عنوان

دخترم تب کرده

89 بازدید | 15 پست

سلام 

دخترم از صبح زود تب 39 داره. استامینوفن دادم پاشویه کردم پایین نمیاد 

هیچ علامت دیگه ایم نداره. سرحاله

تعطیلم هست دکترش نیست.

همچنین تجربه ای دارید؟

زندگی زیباست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یه هفته بیشتر من گرفتار تب بچه هامم امشب یه ذره بهتر شدن خوابیدم خودمم مریضم، شیاف بزار اگه مثل ...

علائم دیگه ای هم داشتن؟

زندگی زیباست...
شادی سرماخورده الانا هواگرمه هی کولرمیزنه ادم گرم وسر میشه دختره منم امروز ۴روز مریض بوده ولی الان ب ...

اتفاقا دیشب یهو جلوی کولر گفت یخ کردم و رفت زیر پتو

زندگی زیباست...

اگه از 15 کیلو بیشتره شیاف دیکلوفناک 50 براش بزار پیاز بکش رو صورتش ،بعد ببر اورژانس بهش سرم میزننبهتر میشه ،دختر بزرگم با ایبوپروفن وهم پایین نمیومد همش تو خواب هذیون میگفت آخرش دیروز بردمش بهش سرم زدن یه ذره بهتر شد

چند شب از اصلا نخوابیدم چون تبشون خیلی بالا بود اصلا پایین نمیومد پاشویه اصلا حواب نمیده، همه ش فکرو خیال بد میزنه به سرن که نکنه من یه ثانیه خوابیده باسم و بچه هام تشنج  کرده باشن