2777
2789

خوشگلا اونایی ک بتازگی سزارین اختیاری کردن تو بیمارستان خصوصی دکترتون دستمزد گرفت ازتون برای عمل؟چند شب بستریتون کردن؟هزینه ی خود بیمارستان چقدر شد ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید منو

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
پارسال اردیبهشت اختیاری بودم. جواب بدم؟

اره گلم ممنون میشم

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه سال پیش عمل کردم. 

ولی اطلاعاتی که دارم اینه که دستمزد عمل دکتر از پولی که با بیمارستان تسویه می‌کنی همونجا لحاظ میشه.

فقط یه شب موندم  بیمارستان روز بعد دوازده ظهر مرخص شدم.

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
فروردین ماه سزارین کردم ۷میلیون شد. دستمزد دکتر ۵ م.ی شب بستری میکنن. فقط ی جیزی حتما قبل اینکه پا ...

دکترتون خودش گفت کدوم بیمارستان برید برای زایمان؟

اره گلم ممنون میشم

خصوصی بودم

ن دستمزد جدا نگرفت

من با اینکه اختیاری بودم اما دردم گرفت سحر رفتم بیمارستان دکترم زنگ زدن اومد سز کرد فرداش کامل اونجا بودم بعد مرخص شدم

اما خب همه همون ی شب بستری ان

هزینه هم ۹۲۰۰ 

البته تکمیلی داد ۶ تومنشو

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید؟ ممنون دوستای خوبم.
منم میخوام سزارین اختیاری بشم‌تو‌خصوصی به نظرت بیشتر از یه شب نگه میدارن؟

فقط یک شب بعد از سزارین.

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
منم میخوام سزارین اختیاری بشم‌تو‌خصوصی به نظرت بیشتر از یه شب نگه میدارن؟

بعضیا پلاکت خونشون مثه اینک میاد پایین آره بیشتر نگه میدارن

خصوصی بودم ن دستمزد جدا نگرفت من با اینکه اختیاری بودم اما دردم گرفت سحر رفتم بیمارستان دکترم زنگ ...

مرسی گلم ممنونم ازت