2777
2789

عقدم شوهرم پول نمیدع لباس بخرم از عید کلا هیچی واس خودم نخریدم هروقت میگم بده میگ پول ندارم... داره ها ولی دلش نمیاد لباس بخرم😐

تصمیم دارم از بابام پول بگیرم لباس بخرم ک بهش بربخوره پول بده چون خیلی حساسه از مامان بابام پول بگیرم میگ تو زن منی خرجات بامنه ولی از اینطرف پول نمیدع😐

بنظرتون فکر خوبیه؟ 

ولی میدونم اگ ازشون پول بگیرم شوهرم دعوام میکنع ی دعوای حسابی میشه ولی بالاخره تاکی مم صبر کنم اخهههه

با شوهر خسیس نمیشه به جایی رسید  

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین از الان گربه رو دم حجله بکش اصلاااا از پدرت پول نگیر من جای تو باشم بعدها عادتش میشه سفت و سخت وایسا بگو وظیفته بدی من خرجم زیاده خودتو اصلا دست پایین نگیر فردا بری سر زندگی دیگه قشنگ سوارت میشه ولی از الان هرجور عادتش بدی عادت میکنه

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
اگ میدونستم اینجوریه عمرا ازدواج میکردم

مگه عقد نیستی خب جدا شو

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 
خساست خیلی بده نه نگیر عادت میشه براش فک میکنه وظیف پدر مادرته باهاش حرف بزن خوب حالیش کن 

حرف زدم داره میزنه زیرش 

خیلی مغروره گفتم اگ ایندفعه از بابام بگیرم بهش بربخوره شاید ب خودش اومد

خب الان یه جورایی داره حرف زور میزنه 🧐

نه پول میده نه میذاره پول بدن بهت!

خب بین غرورت و جیبت یکی رو میتونی انتخاب کنی برادر!

اگه میخوای دوتاشو سفت بچسبی ، زنتو از دست میدی!

معلومه باید لباس بخری و معلومه که اون باید هزینه شو‌پرداخت کنه مخصوصا که هم داره هم اینکه میگی از عید خرجی برات نکرده!

به نظرم خیلی قاطع بهش بگو‌ پنج شنبه میخوام برم خرید ، پول دادی که هیچ وگرنه از بابام میگیرم!

میدونی بعضی مردا فکر میکنن با خساست میتونن توقعات بجای زنشون رو همین اول کاری در نطفه خفه کنن 😁

اگه الان وابدی تا اخر زندگی ، میخواد خسیس بازی دربیاره.

همین‌اول این عادت بدو از سرش بنداز.

مرد باید وقتی داره دست و دلباز باشه

شک نکن امروز خرج تو نکنه فردا خرج خانوادش میشه پسفردا خرج یکی دیگه دور از جونت!

خدایا شکر برای نعمت هات ♥️