2777
2789

سلام دوستان من ۲ دوز هم واکسن زدم. ولی کرونا گرفتم الان هفته اولم هستم دارو اینا میخورم اما ته گلوم پر آفت هستش لکه های سفید بزرگ آب دهنمم قورت میدم از درد میمیرم.. راهی برای از بین بردنشون بلدین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آب نمک صبح ظهر شب قرقره کن از بین می‌بره اگه بیشترم تونستی که بهتر 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

عزیزم واکسن از نگرفتن جلوگیری نمیکنه 

بعد هم اگر گلوت چرک کرده احتمالا ویروسی نیست باکتریه 

برو دکتر 

اگرم ویروسی باشه باید دوره اش تموم شه

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

لبنیات سرخ کردنی روغن حتی یه قطره نباید بخوری .شیرینی جان شکر قند اینا ممنوع آبپز بخور تخم مرغ آب پز سیب زمینی آب پز . با آب گوشت 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
ازیتومایسین بخور 

راحت انتی بیوتیک تجویز نکنید

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
عزیزم واکسن از نگرفتن جلوگیری نمیکنه  بعد هم اگر گلوت چرک کرده احتمالا ویروسی نیست باکتریه&nbs ...

اره اخه به هرکی میگم میگه مگه واکسن نزدی برای همین زود گفتم که دیگه نگن ممنونم عزیزم

اره اخه به هرکی میگم میگه مگه واکسن نزدی برای همین زود گفتم که دیگه نگن ممنونم عزیزم

حتما برو دکتر

من ششمین روزمه. تقریبا از روز چهارم، گلودردم قطع شد ولی کار خاصی نکردم. دارویی هم مصرف نکردم. امیدوا ...

چقدر خوب برای شما حتما خفیف بوده من روزای اول داشتم میمردم