سلام دوستان من ۲ دوز هم واکسن زدم. ولی کرونا گرفتم الان هفته اولم هستم دارو اینا میخورم اما ته گلوم پر آفت هستش لکه های سفید بزرگ آب دهنمم قورت میدم از درد میمیرم.. راهی برای از بین بردنشون بلدین؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آب نمک صبح ظهر شب قرقره کن از بین میبره اگه بیشترم تونستی که بهتر
فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیزهایی که میشنوی رو زود باور نکنچون دروغها سریعتر از حقیقت پخش میشن :))بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
لبنیات سرخ کردنی روغن حتی یه قطره نباید بخوری .شیرینی جان شکر قند اینا ممنوع آبپز بخور تخم مرغ آب پز سیب زمینی آب پز . با آب گوشت
فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیزهایی که میشنوی رو زود باور نکنچون دروغها سریعتر از حقیقت پخش میشن :))بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌