2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون کتلت دیگه سیبزمینی و تخمرغ و پیاز و گوشت و قاطی میکنی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

چرخ کرده رو با پیاز و یدونه سیب زمینی رنده شده قاطی کن با یکم جعفری و ادویه ها قاطی کن و بزار ی ساعت یخچال بعد سرخشون کن

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

گوشت چرخ کرده و سیب زمینی پخته یا رنده شده پودر تخم گشنیز و نمک فلفل زرد چوبه با تخم مرغ

میشه جعفری خورد شده هم اضافه کرد بعدش سرخش کنی بخوریییی

با کاهو و گوجه و خیارشور و سس فرانسه و نوشابهههههه

من کوکو را بیشتر غذایی تعریف می کنم که ترکیب یک نوع سبزیجات با تخم مرغ باشه.

منم منظورم همینه منتها در کنار سبزیجات گوشت هم باشه از یکی شنیدم برام جالب بود ولی دقیق نمیدونم چجوری درست میشه

منم منظورم همینه منتها در کنار سبزیجات گوشت هم باشه از یکی شنیدم برام جالب بود ولی دقیق نمیدونم چجور ...

چه جالب. نشنیده بودم.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم