2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1052451 بازدید | 16131 پست
سلام ممنونم بله حتما

من دخترم ۷ونیم سالشه، تقریبا یکی دو ماهه سینه در آورده،بردمش دکتر آزمایش و عکس مچ دست و سونو نوشته

مچ دست ۶ سال نشون میده

سونو نرمال

آزمایش هنوز جواب ندادن

قد ۱۲۵ تقریبا و وزن ۲۷ونیم

شما فک میکنید بلوغ باشه؟

سلامت باشی انشاالله..میام همیشه میخونم پیاما رو ولی چیزی نمی نویسم ..بله عزیزم خوبم ممنونم دیگه پذیر ...

ان شاءالله خدا بهت سلامتی بده عزیزم.. وجودت تو این تاپیک خیلی قشنگه ..خدابرات خوش بخاد

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال خارج از تاپیک دارم.. الان دخترمن موهای ساق پاش از زانو به پایین ریخته اندازه یه کف دست کمی بیشتر..هردوتاپاش.. یکی پاهاش بیشتر.. بنظرتون علت چی میتونه باشه؟

خیلی نگرانم.. ربطی به مسائل هورمونی داره؟

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

من دخترم ۷ونیم سالشه، تقریبا یکی دو ماهه سینه در آورده،بردمش دکتر آزمایش و عکس مچ دست و سونو نوشتهمچ ...

اگ سینه ش جوانه زده ک حتما بلوغ .. ولی خیلی خوب ک سن استخوانیش عقب و بهتر اون قدش ک ماشالله عالی برا بچه ک ۶ سالش باشه

عکس دستش و دکتر غدد دیده،؟

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یه سوال خارج از تاپیک دارم.. الان دخترمن موهای ساق پاش از زانو به پایین ریخته اندازه یه کف دست کمی ب ...

نه بابا چیزی نیست خودمون هم همینجوری بودیم شاید یادت نیاد پاییز ک میشد موها پام میریخت دوباره باز درمیومد

دخترم الان همینجوری میشه

اگ سینه ش جوانه زده ک حتما بلوغ .. ولی خیلی خوب ک سن استخوانیش عقب و بهتر اون قدش ک ماشالله عالی برا ...

نه هنوز منتظر جواب آزمایشم تا باهم ببرم بهشون نشون بدم

انقد استرس دارم که حد نداره

دکتر درست تشخیص بده و برا هیچی دیر نشده باشه

موندم چرا سن استخوانی کمه از سن تقویم

نه هنوز منتظر جواب آزمایشم تا باهم ببرم بهشون نشون بدمانقد استرس دارم که حد ندارهدکتر درست تشخیص بده ...

احتماً اینکه سن و اشتباه تشخیص داده باشه زیاد

برا همین پرسیدم دکتر غدد هم دیده یا نه

شاید سن استخوانی ۱ ۲ سال کمتر زده باشه

نه هنوز منتظر جواب آزمایشم تا باهم ببرم بهشون نشون بدمانقد استرس دارم که حد ندارهدکتر درست تشخیص بده ...

احتماً اینکه سن و اشتباه تشخیص داده باشه زیاد

برا همین پرسیدم دکتر غدد هم دیده یا نه

شاید سن استخوانی ۱ ۲ سال کمتر زده باشه

احتماً اینکه سن و اشتباه تشخیص داده باشه زیاد برا همین پرسیدم دکتر غدد هم دیده یا نه شاید سن استخو ...

تو سونو هم گفت رحم و تخمدان در اندازه ی نوزادی هست

یعنی ممکنه سن استخوانی رو اشتباه تشخیص داده باشه،دوباره ببرم جای دیگه؟

یا فعلا منتظر آزمایش باشم؟

راستی به دکتر گفتم مادر بزرگ پدریش سینه های خیلی بزرگی داره که گفت احتمال داره از اون هم ارث برده باشه و سینه هاش بزرگ باشه

تو سونو هم گفت رحم و تخمدان در اندازه ی نوزادی هست یعنی ممکنه سن استخوانی رو اشتباه تشخیص داده باشه، ...

نه عکس که دست خودش نیاز نیست بگیری ممکن جواب عکس و دکتر اشتباه گفته باشه سنش بیشتر باشه

بزرگی سینه با بلوغ به هم ربط نداره. بعضی بچها تپلن بافت چربی دارن ولی سینه بلوغ فرق داره کلا بافت سینه سفت و برجسته میشه اون قسمت حاله قهوای

نه عکس که دست خودش نیاز نیست بگیری ممکن جواب عکس و دکتر اشتباه گفته باشه سنش بیشتر باشه بزرگی سینه ...

پس من منتظر آزمایش باشم تا همگی رو باهم ببرم پیش دکتر تا چک کنه

میام اینجا اطلاع میدم

عزیز دلمی ممنونم از همتون که نگرانم هستین ..توکل برخدا

سلام گلم،امدم مشهد،امشب تو حرم برای ارامش وحاجت روایی همه مامان های تایپیک دعا کردم وبرای توهم ویژه دعا کردم،گفتم امام رضا ضامن سلامتی وارامشش باش

سلام گلم،امدم مشهد،امشب تو حرم برای ارامش وحاجت روایی همه مامان های تایپیک دعا کردم وبرای توهم ویژه ...

سلام عزیزم زیارتت قبول باشه گلم ..خدا شماها دوستای گلم رو برام نگه داره که اینقد مهربونید ممنونم ازت ❤️😘