2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1003694 بازدید | 15292 پست
خواهش میکنم عزیزم.باز با دکتر خوب مشورت کن که خیالت راحت بشهامپول بزن تا به قد ۱۴۸ حداقل برسه بعد قط ...

میبینی صبح تا شب اینجام

اصلا نمیتونم بخوابم

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

میبینی صبح تا شب اینجاماصلا نمیتونم بخوابم

عزمزم😘😘😘😘😘 

میدونم چقد نگرانی  حق هم داری خیلی بلوغ سخت شده  از بس همه چیز شیمیایی  بدن بچها بهم ریخته

دکتر خوب از بچها بپرس حتما ببرش ک خیالت راحت بشه.

من خوزستانم  دکتر جای دیگه نمیشناسم ک معرفی کنم بهت

من گفتم ی دوست دوران مدرسه داشتم دوتا خواهر قد زیر ۱۵۰ بودن خیلی کوتاه  دقیق نمیدونم چند 

ولی دختر سومی و مامانش با اولین پریود بردش آمپول تاخیر براش زد قدش نه که بگم بلند شد ولی نسبت ب خواهراش ی وجب بلندتر شد

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزمزم😘😘😘😘😘 میدونم چقد نگرانی حق هم داری خیلی بلوغ سخت شده از بس همه چیز شیمیایی بدن بچها بهم ...

مرسی عزیزم 

یه خانمم بود اینجا این کارو گرده بود پیداش نمی‌کنم دارم‌میگردم

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

مرسی عزیزم یه خانمم بود اینجا این کارو گرده بود پیداش نمی‌کنم دارم‌میگردم

من میدونم اگ بلوغ ش تاخیر بندازی صدرصد ۵ ۶ سانت بلند تر میشه

فقط میترسم برا عوارض ش  برا همین میگم بپرس ک مطمعن باشی براش بد نباشه 

مرسی عزیزم یه خانمم بود اینجا این کارو گرده بود پیداش نمی‌کنم دارم‌میگردم

بعد بلوع دیدم هورمون رشد ۶ ماه زدن  ک اونم خوب جواب داده ماهی ۱ سانت رشد کردن

ولی تاخیر بلوع ندیدم 

من میدونم اگ بلوغ ش تاخیر بندازی صدرصد ۵ ۶ سانت بلند تر میشهفقط میترسم برا عوارض ش برا همین میگم بپ ...

چرا مگه عوارضش فرق میکنه وقتی پریود میشن؟

بعد بلوع دیدم هورمون رشد ۶ ماه زدن ک اونم خوب جواب داده ماهی ۱ سانت رشد کردنولی تاخیر بلوع ندیدم

هورمون رشد دخترم بالاس

واینکه یکی از دکترا گفت هورمون رشد خالی بدتر صفحه رو میبنده با توقف باید  بزنی

چرا مگه عوارضش فرق میکنه وقتی پریود میشن؟

اره خوب قبلش تخمدان ها هنوز فعال نشدن ک تخمک آزاد کنن  هورمون ها هنوز اون حد بالا نرسیده

با پریود دیگه بدن مثل یه خانم بالغ میشه  هورمون ها مخصوصا استروژن خیلی بالا میره تخمدان ها فعال میشه رحم بزرگ میشه 

اره خوب قبلش تخمدان ها هنوز فعال نشدن ک تخمک آزاد کنن هورمون ها هنوز اون حد بالا نرسیدهبا پریود دیگ ...

اهان درسته. واین میتونه عوارض بیشتری داشته باشه

وای خدا😭

هورمون رشد دخترم بالاسواینکه یکی از دکترا گفت هورمون رشد خالی بدتر صفحه رو میبنده با توقف باید بزنی

اره هورمون رشد موقعی اثر داره ک کمبود ش داسته باشه والا فایده نداره

واقعا چه دکتر احمقی بوده. نگفت این بچه با این قد پریود شد سریع ی کاری براش بکنه.  آخه کجاش طبیعی؟

قبل پریود هم خود دکترا با آزمایش و سنو قشنگ میفهمن روند بلوغ سریع تا چند ماه دیگه پریود میشن

اره هورمون رشد موقعی اثر داره ک کمبود ش داسته باشه والا فایده ندارهواقعا چه دکتر احمقی بوده. نگفت ای ...

رامین اسدی مثلا دکتر خوبیه 

اینقدر از شهرستان میومدن پیشش که من اعتماد کردم اصلا حدسم نزدم که داره اشتباه میکنه

الانم بهم گفت توقف عوارض داره 

ولی فرزانه روحانی گفت حالا بزن امتحان کن الیته اونم با اصرار خودم

اهان درسته. واین میتونه عوارض بیشتری داشته باشهوای خدا😭

حالا چون پریود زیاد نگذشته دکتر براش آمپول بنویسه 

چون سنش کم ممکن خودش ۳ تا ۶ ماه هم کلا پریود نشه

سن پایین وقتی پریود میشن معمولا مرتب نیست  چند ماه طول میکشه تا سیکل بعدی

رامین اسدی مثلا دکتر خوبیه اینقدر از شهرستان میومدن پیشش که من اعتماد کردم اصلا حدسم نزدم که داره اش ...

جهش رشد داره؟ مثلا ماهی ۱ سانت قد بکشه؟

حالا چون پریود زیاد نگذشته دکتر براش آمپول بنویسه چون سنش کم ممکن خودش ۳ تا ۶ ماه هم کلا پریود نشهسن ...

یه بار دو روز لکه بینی داشت یه بارم یه پریود سبک داشت

جهش رشد داره؟ مثلا ماهی ۱ سانت قد بکشه؟

از اول مهر که لکه داشت نه قد نکشیده

تا هفته پیش که از جمعه قبل تا الان نیم ساعت قد کشید.

قبلش ولی عالی بود ماهی یه سانت داشت