2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 995775 بازدید | 15087 پست

مامان پارمیس چند وقته هورمون رشد میزنی ؟ سال اول دختر من ۹ سانت افزایش قد داشت با دیفرلین و هورمون رشد ولی سرعت رشد اینطور نمیمونه سال دوم ۵ سانت افزایش قد داشت که دکتر گقت عالیه بعضی ها در سال دوم کمتر از ۵ سانت قد میکشن و این طبیعی هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان مهرسا وزندگی جان به سوال داشتم دخترم دکترش براش قرص اهن و یه قرص ترکیبی(زینک وکلسیم و منیزیم هست)وال ارژنین میخوره الان خیلی تو پیشونیش جوش زده احساس میکنم بخاطر قرص هاست....نظر شما چیه؟البته اگه مامان های عزیز دیگه هم تجربه دارن ممنون میشم بگن 

سلام عزیزم بله ضد بلوغ و هورمون رشد با هم میزنم ماهی هشت میل تقریبا ۵ سانت تو شش ماه افزایش قد داشته ...

شما ازمایش دادید؟ کمبود هورمون داشت؟ اخه میگن اونایی که کمبود هورمون دارن فقط نتیجه میگیرن

شما ازمایش دادید؟ کمبود هورمون داشت؟ اخه میگن اونایی که کمبود هورمون دارن فقط نتیجه میگیرن

نه عزیزم آزمایش ندادم کمکی میدم بخاطر این که ضد بلوغ رشدش رو کم نکنه دیگه شانسیه برای من جواب داده حتی تو دوره جهش هم بین ۶ تا ۸میل قد می‌کشید الانم همون اندازه یکبار سر خود دوز هورمون رشد رو کم کردم رشدش افت کرد دیگه ترسیدم ادامه میدم تا یکسال 

مامان مهرسا وزندگی جان به سوال داشتم دخترم دکترش براش قرص اهن و یه قرص ترکیبی(زینک وکلسیم و منیزیم ه ...

عزیزم دختر منم مکمل میخورد قسمت چونه وبیتی پرازجوش شده بوده یک مدت قطع کردم مکمل رو جوش ها ناپدید شدن ...الان میخوام دوباره مکمل روشروع کنم همش استرس جوش ها رو دارم...

عزیزم دختر منم مکمل میخورد قسمت چونه وبیتی پرازجوش شده بوده یک مدت قطع کردم مکمل رو جوش ها ناپدید شد ...

اره عزیزم همینطوره....فکر کنم ال ارژنین هم باعث همین جوش هاست....ولی مجبوریم دیگه بهشون بدیم....چون دختر من پوست روشنی هم داره جوش ها خیلی پیداست تو صورتش

اره عزیزم همینطوره....فکر کنم ال ارژنین هم باعث همین جوش هاست....ولی مجبوریم دیگه بهشون بدیم....چون ...

دختر منم پر صورتش شده جوش. میخوام ببرمش دکتر پوست از خیلی هم گذشته

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من تو مطب چندین نفر دیدم سالی ۱۲ سانت با سوماتروپین قد کشیده بودن ولی میگفتن ازمایش دادن کم بوده هورمونشون ولی نمیدونم برای دختر من بنویسه یا نه اگر با دیفرلین که میزنم دخترم قد طبیعی بکشه خیلی خوب میشه