2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 995775 بازدید | 15087 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامان مهرسا من بعد از بلوغ سه تا امپول توقف زدم حالا دکتر ش میگه فقط هورمون رشد بزن نمیدونم پس چرا براش شروع کرد و گند زد به قد بچه نمیدونم چکار کنم .دکتر دیگه ای مشورت کردم میگه تا یک سال هم توقف بزن و هم هورمون رشد نظر شما چیه 

باید بشینم تک به تک پیامهارو بخونم.چند وقته حالم گرفتست با اینکه شرایط دخترم خوبه اما دکتر یک دفعه گفت امپول قطع کن و اصلا از مچ دستش عکس ننداخت .خیلی استرس داشتم با چندتا دکتر حرف زدم همشون همون استرس دادن

فقط یه سوال خیلی دهنمون مشغول کرد.سن استخوانی دختر من ۱۰ بود که شروع به امدول زدن کردم بعد از یک سال ۱۰/۶ شد اخه دکتر گفت هر ۳۰ روز بزن.و الان فهمیدم که همه ۲۸ روزه میزدن.میشه بخاطر همین دو روز سن استخوانیش بالا رفته باشه!و اینکه نمیدونم پیش کدوم دکتر ببرم این دکتر اعصابم خورد کرد.فقط دقتش تو بلوغ خوب بود انگار درمانش خوب نی.میترسم

سن استخوانی 12 سال بود والان ده سال و پنج ماهشه.سه تا توقف زده و یک ماه و نیمه هورمون رشد میزنه یک س ...

عزیزم قدش چنده منم شرایطم مثل شماست تو شش ماه خیلی خوب جواب گرفتم من جای شما باشم ادامه میدم یکسال اگر قدش زیر ۱۵۰ هست که صد در صد ادامه بده