2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 924168 بازدید | 13970 پست

دكتر به دختر من امپول ٢٨ روزي يكبار داده اما من نميخوام براش بزنم تا اول يه دكتر ديگه ويزيتش كنه. 

نوبت دكتر بعدي كه گرفتم يك ماه ديگه هست. 

به نظرتون كاري نكنم تو اين يك ماه؟ 

امپول رو شروع كنم يا صبر كنم  ببينم دكتر بعدي چي ميگه؟ 

بلوغ دخترم هم شروع شد و سينه جوانه زده. 

ممنون ميشم راهنماييم كنيد🙏🏼

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دكتر به دختر من امپول ٢٨ روزي يكبار داده اما من نميخوام براش بزنم تا اول يه دكتر ديگه ويزيتش كنه. نو ...

سلام 

اینکه بخوای آمپول بزنی یا بزاری روند بلوع ش زودتر شروع بشه بستگی به خودتون و شرایط بچه تون داره. که حس کنی مشکلی با بلوغ ش نداره

اگ دو به شکی برا زدن آمپول میتونی ماه دیگه هم صبر کنی ک خیالت راحت بشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام اینکه بخوای آمپول بزنی یا بزاری روند بلوع ش زودتر شروع بشه بستگی به خودتون و شرایط بچه تون داره ...

والا اصلا دلم نميخواد به بلوغ برسه. اخه تازه ٩ سالشه. 

اين امپول ها عوارضي دارن ؟

والا اصلا دلم نميخواد به بلوغ برسه. اخه تازه ٩ سالشه. اين امپول ها عوارضي دارن ؟

الان ک پریود نمیشه ب این زودی. حداقل ۱۸ ماه طول میکشه

ولی عوارض نه فقط موقع تزریق کلسیم بدن کم میشه ک باید مکمل بخورن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان ک پریود نمیشه ب این زودی. حداقل ۱۸ ماه طول میکشه ولی عوارض نه فقط موقع تزریق کلسیم بدن کم میشه ...

تو سونو دكتر گفت تخمدان ها هم فعال شدن. يعني واقعا ١٨ ماه طول ميكشه؟ 

دكتر به من گفت ده ماه ديگه پريود ميشه. 

الان ک پریود نمیشه ب این زودی. حداقل ۱۸ ماه طول میکشه ولی عوارض نه فقط موقع تزریق کلسیم بدن کم میشه ...

شنيدم كسايي كه امپول ميزنن چهرشون زشت ميشه. 

اين حقيقت داره؟

نمیدونم والا ولی آخه این همه اختلاف سن خیلی بعید میدونم درست بشه کاش قدش حداقل به ۱۵۰ برسه

ان شاالله درمان بشه،چون پسره وصفحه رشدش دیرت بسته میشه شاید بادرمان بتونه قدش رو درست کنن،مامان مهرسا جون اگه تهران هست بهش بگو پیش اریا ستوده یا علائی یا رزاقی آذر ببره،من شنیدم این ها خوبن(البته خودم دخترم رو پیش ستوده میبرم)

چرا باید زشت بشن؟امپول ضد بلوغ که ربطی به چهره نداره

نميدونم. فقط شنيدم اين امپولا باعث ميشه چهرشون زشت بشه و نازايي مياره. 

نميدونم. فقط شنيدم اين امپولا باعث ميشه چهرشون زشت بشه و نازايي مياره.

من تا حالا درباره چهره نشنیده بودم ولی نازایی روچند جا نظرات دکتر زنان رو خوندم گفته بودن چنین چیزی نیست ومشکلی ایجاد نمیکنه،بازم مامان مهرساجون بهتر میتونه راهنمایی کنه

عزيزم من دارم پيام ها رو مرور ميكنم تا يكم اطلاعاتم بالا بره. اخه تازه كارم و اطلاعتي ندارم. چرا اين ...

بخاطر اینکه وسواس فکری شدیدی دارم ..وسط درمان یک بار آمپول رو قطع کردم بعد دوباره شروع کردم ..وگرنه شکر خدا تا الان که عوارضی نداشته انشالله از این به بعد هم نداره