2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 925681 بازدید | 14016 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم.‌دقیقا برای دختر منم این مشکل پیش اومد.‌دکتر جدیدش سریع زینک رو قطع کرد و براش امپول تاخیر ...

اخی الان وضعیتش چطوره چند سالشه دخترتون

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
سلام عزیزم خوبیممنونم❤️❤️❤️❤️

قربونت .. الان دیدم ۸ سالش خودش  یکمی سنش بیشتر ولی اگ علامت بلوغ نداره  بخاطر تپلی شه که یکم سن استخوانی بیشتر

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

قربونت .. الان دیدم ۸ سالش خودش یکمی سنش بیشتر ولی اگ علامت بلوغ نداره بخاطر تپلی شه که یکم سن است ...

خواهرم گیجه کلن بمن میگه ۹ سالشه

بعد یادم افتاد تاریخ تولدش میشه ۸ سال و۲ ماه

وزنش ۴۲ بود که کلی سرش غر زدم بعد کلی رژیم شده۴۰

گفتم مثل برادرزاده م نشه بره عکس بندازه که انداخت ولی گزارش نیومده

خودم حدسم با توجه به مچ دست ادل تو ۸ سالگی که ۱۱ سال بود

۹/۵-۱۰ سال بود

امروز وقت دکتر ادلیاست 

من به امید تزریق ضدبلوغ دوسال و‌نیمه معطلم

اخی الان وضعیتش چطوره چند سالشه دخترتون

بد نیست.هنوز لاغره و کوتاه. ولی خب نسبت به قبل باز بهتره.  الان۱۱ سال و نیم هست.قدش ۱۴۳ .وزنش ۳۲

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بله عزیزم بیمارستان کودکان تزریق کردم زیر جلدی توی بازو

سلام عزیزم میشه بگید کدوم بیمارستان کودکان بردید ، دکتر غدد به دختر منم لوپرومر ۷.۵ داده بود این ماه سومیش هم تزریق کردم احساس کردم کمی ناشی بود کسی که تزریق میکرد چون هم همون لحظه چند قطره ازش اومد بیرون هم اینکه بعدش که اومدیم خونه دیدم لباسش لکه شده احساس میکنم آمپول ممکنه خوب تزریق نشده باشه 

من فردای اونروز دخترم آزمایش هورمونی داشت برای اینکه دکتر ببینه آمپول تاثیر داشته تو روند کند شدن بلوغش که خدا روشکر همه چیز اومده بود پایین اما احساس میکنم کمی بیرون اومده ممکنه تاثیرش تا ۲۸ رو از دست بده 

خوبه خیلی بالا نیست فوقش یک سال ..قدش چنده ؟

قدش نمیدونم مادرشم نمیدونه ماشالله هنر سانت زدن تو خونه رو هم نداره 

دغدغه قد همه ی اینا رو فقط من دارم

خودشون اصلا پیگیر این مسائل نیستن

برادرزاده م ۸ سال و ۴ ماهشه قد ۱۳۶ وزن ۳۵

امروز دکتر براش اولین امپول نوشت هر ۲۸ روز 

میکرولین ۳/۲۵ همچین چیزی رو نسخه ش بود

سلام مامان مهرسا امروز رفتم عکس مچ دست دخترم رو گرفتم وسنو هم بردمش سن تقویمیش 11سال و8ماهه 

سن استخوانی 12سال 

سنوهم عکسشو می‌زارم 

به نظرت چقدر دیگه قد میکشه؟قدش هم146 خیلی ناراحتشم.میشه برام توضیح بدی

سلام دوستای عزیزم امروز بردم آمپول دخترم رو زدم خدا رو هزار مرتبه شکر موقع تزریق اصلا درد نداشت ولی الان میگه پام درد میکنه موقع راه رفتن هم یه کم پاشو میکشه میگه درد میکنه به نظرتون طبیعیه؟راستی در مورد تغذیه هم اگه امکانش هست منو راهنمایی کنید چیا بدم بخوره دکتر فقط بهش قرص ویتامین دی داده