2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1006475 بازدید | 15369 پست
سلام مامانای عزیز برای تنظیم خواب دخترم چه قرصی پیشنهاد میدیدبه شدت خوابش بهم ریخته هرشب سراین بحث د ...

قرص ملاتونین بی عوارض. تقریبا بیشتر دکتر ها برا کنترل خواب میدن

ولی اینجور نیست ک تا صبح بچه رو بخوابونه مثلا من به دخترم ساعت ۱۰ میدادم می‌خوابید ۲ ساعت بعدش بیدار میشد 

باید خودش هم یکم خسته باشه تا خوابش عمیق بشه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام دوستان قند طبیعی هم بده برا بلوغ مثه خرما؟؟ من چندوقتی شیره خرما و ارده میدادم صبحونه بهشون... ...

قند طبیعی هیچ اشکالی نداره تازه برا رشد هم خوبه. مگه اینکه دیابت یا قندش بالا باشه ک بخوای کنترلش کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما دهه شصتی ها از چی شانس آوردیم ..الآنم بچه هامون رو اعصابمونن بخدا من دیگه مرگو از خدا میخام خسته ...

اره به قرآن..داشتم تعریفش میکردم نگاه کردم ی شکلات صبحانه آورده داره همینطور با قاشق میخوره🫣 ی پاکت آبمیوه از این لیتری ها عموش آورده بود نشست همه ش خورد

به قول باباش میگه مهرسا ی جوری این خوراکی ها میخوره هرکی ندونه فکر میکنه تو عمرش جیزی نخورده 

دلم میخواد خفه ش کنم پر صورتش شده جوش

اره به قرآن..داشتم تعریفش میکردم نگاه کردم ی شکلات صبحانه آورده داره همینطور با قاشق میخوره🫣 ی پاکت ...

😂😂😂عزیزم ‌‌..دقیقا دختر منم همینه میریم جایی جوری با ولع چیز میخوره من خجالت میکشم انگاری به عمرش هیچی ندیده

😂😂😂عزیزم ‌‌..دقیقا دختر منم همینه میریم جایی جوری با ولع چیز میخوره من خجالت میکشم انگاری به عمرش ...

درکت میکنم 🥲