2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004941 بازدید | 15331 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه 

کسی اینجا هست که دکتر برای پسرش آمپول جلوگیری از بلوغ داده باشه؟ 

میخواستم بپرسم شرایط و تجربه شون چیه؟

پسر من ده سالشه رشد بیضه داره هورمونش ۳.۱۰ ng در ml

عکس مچ دستش مطابق سنش هست همون ۱۰ سال 

دکتر برای سه ماه ماهی یکی لوپرومر داده

قدش ۱۴۰ هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ژن قد کوتاهی تو دخترتون هست جلوی روند رشد طبیعیش رو نگیر بزار عادی رشد کنه بخوای هورمون تزریق ک ...

منظورتون منم ؟ چون تاپیک خودم بوده

خدا رو شکر راضیم دخترم با قد و سن خوب پریود شد الانم قدش خوبه باز هم خدا رو شکر قد میکشه

مهم تر از همه این ها آمادگی  روحی برای بلوغ داشت  میتونه کارای شخصی شو انجام بده  .اون موقع خیییلی بچه بود و اصلا درکی از هیچی نداشت

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

دیروز شیر و سنجد خورد ..اونم به زور منو باباش..به نظرت شیر کارخانه‌ ای خوبه؟ محلی اصلا نمیخوره

با نی شیر هم نمیخوره؟ بچهای که شیر نمیخورن خوششون میاد

شیر موز شیر خرما  شیر برنج یا دسر با شیر براش درست کن 

ماست هم اگ بخوره خوب 

نه خدا رو شکر رشدش کم نشده فعلا

با نی شیر هم نمیخوره؟ بچهای که شیر نمیخورن خوششون میادشیر موز شیر خرما شیر برنج یا دسر با شیر براش ...

نه قبلا میخورد الان نمیخوره ..البته شیرموز دوست داره ..شیر خرما شیربرنج اصلا نمیخوره ..دختر من فقط عاشق چیزای مضره.. خداروشکر عزیزم ایشالله بالای۱۶۵ میشه

نه قبلا میخورد الان نمیخوره ..البته شیرموز دوست داره ..شیر خرما شیربرنج اصلا نمیخوره ..دختر من فقط ع ...

ممنون عزیزم

برعکس ما اگ ب روز یخچال بدون شیر باشه  خون به پا میکنه چرا یخچال خالی ...  مهرسا هم خیییلی دور همین ات و اشغال هاس .حالا ی مدت کلیپ ها روتین پوستی میبینه  میگه میخوام رژیم قند مصنوعی بگیرم پوستم خوب شه

خدا کنه دوام بیاره. چون صورتش پر لک جوش شده 

ممنون عزیزمبرعکس ما اگ ب روز یخچال بدون شیر باشه خون به پا میکنه چرا یخچال خالی ... مهرسا هم خیییل ...

خیلی هم عالی . دختر من به زور جیغ و داد من صورت میشوره مسواک که فک کنم یک ماهی هست نزده روانی شدم از دستش بشدت تنبل و بی نظمه .دیروزم به باباش گفتم من اصلا کاری باهاش ندارم خسته شدم دیگه 

منظورتون منم ؟ چون تاپیک خودم بودهخدا رو شکر راضیم دخترم با قد و سن خوب پریود شد الانم قدش خوبه باز ...

سلام مامان مهرسا جان،خوب هستید؟

امکانش هست درخواست دوستی من رو قبول کنید بتونم بهتون پیام بدم

سلام مامانای عزیز برای تنظیم خواب دخترم چه قرصی پیشنهاد میدید

به شدت خوابش بهم ریخته هرشب سراین بحث داریم دخترم میگه مامان چندروز دارو بده تا بتونم بخوابم

درحد چند روز میخوام بهش قرص بدم 

حدودا ۱۶۰.۵

سلام عزیزم وقتتون بخیر 

میشه بگید چیکار کردید که قد دخترتون به ۱۶۰ رسید

من ۱۵ سالمه قدم هنوز ۱۵۵عه😭از یه طرفم لاغرم، کلا هیکل ندارم

نمیدونم چیکار کنم که قدم بلند شه

خیلی هم عالی . دختر من به زور جیغ و داد من صورت میشوره مسواک که فک کنم یک ماهی هست نزده روانی شدم از ...

نسلام جدید چرا انقد تنبلن؟؟ اکثرا همه شلخته و تنبلن

سلام مامان مهرسا جان،خوب هستید؟امکانش هست درخواست دوستی من رو قبول کنید بتونم بهتون پیام بدم

بله قبول کردم ببخشید من متوجه نشدم از بچهای تاپیک خودمون هستین. ‌.. آخه چند بار درخواست دوستی قبول کردم جای بد ختم شد😅

سلام عزیزم وقتتون بخیر میشه بگید چیکار کردید که قد دخترتون به ۱۶۰ رسیدمن ۱۵ سالمه قدم هنوز ۱۵۵عه😭از ...

عزمزم چند سالگی پریود شدی؟؟ من دخترم چند سال درگیر بلوغ شم. بلوغ زودرس داشت کنترلش کردم تا قد بکشه

مکمل تقویتی و ورزش هم خیلی تأثیر داره. ال آرژنین زینک کلسیم