2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012117 بازدید | 15523 پست
خیلی دلم گرفته که آمپول رو قطع میکنم😓دختر قشنگم دختر کوچولوی من چقدر زود بزرگ شدی منو ببخش که سه سا ...

عزیزدلم.. اینجوری نکن.. 

تو بهترین کار رو برا دخترت کردی...

ان شاءالله هم قدش بلند میشه و هم اقبالش بلند

تو بهترین مامان دنیایی.. 

دلم گرفت این پیام رو دیدم😭😭😭😭

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی باید لبنیات بخوره منم ی مدت کم محلی کردم یکی دندون هاش جلوش پوسیده شد

ایوای پس حتما باید دوباره پیگیر بشم خدا خیرتون بده دیگه از این به بعد با هر زبونی شده بهش لبنیات میدم

عزیزدلم.. اینجوری نکن.. تو بهترین کار رو برا دخترت کردی...ان شاءالله هم قدش بلند میشه و هم اقبالش بل ...

نمی‌دونم چم شده الانم بیدار شدم اشکام بی اختیار میریزن خیلی دلم گرفته😔😔

خیلی دلم گرفته که آمپول رو قطع میکنم😓دختر قشنگم دختر کوچولوی من چقدر زود بزرگ شدی منو ببخش که سه سا ...

حس و حالت رو کاملا درک می کنم دقیقا فکر کنم منم وقتی آمپول دخترم رو قطع کنم همچین حالی داشته باشه 

عزیزم تو بهترین مامان دنیایی شک نکن 🥲

ایوای پس حتما باید دوباره پیگیر بشم خدا خیرتون بده دیگه از این به بعد با هر زبونی شده بهش لبنیات مید ...

عزیزم دختر من شش تا دندون اصلیش داغون شدن غصه اونم باید بخورم هنوز نبردم درست بکنم براش

نمی‌دونم چم شده الانم بیدار شدم اشکام بی اختیار میریزن خیلی دلم گرفته😔😔

هزار ماشاالله دخترتون قدش عالیه و سنشم برای پریود تقریبا قابله درکه به خدا توکل کنید انشاالله خوب از پسش بر میاد امیدوارم قد و اقبال بلندی داشته باشه 

گاهی منم فکر می کنم بچه های که آمپول می زنن خیلی گناه دارن چون گاهی بازم زودتر از بقیه پریود میشن کاش حداقل قدشون بلند بشه که یکم دلمونو خوش کنبم

هزار ماشاالله دخترتون قدش عالیه و سنشم برای پریود تقریبا قابله درکه به خدا توکل کنید انشاالله خوب از ...

ممنون عزیزم..منم از این ناراحتم که با اینکه آمپول زده باز زودتر از دوستاش پریود میشه بچه دختر عمم همسن دخترمه قدش بلندتر و سینه صافففف هنوز هیچ علاعمی از پریود ندارن و خیلی از همکلاسی هاش

من دوره ای میدم بار اول خوب تأثیر داشت ولی دفعه دوم تاثیرش کمتر شد برا دختر من قرص خوب جواب میده ولی ...

دقیقا منم بار اول یک سانت قد کشید

ولی  دیگه تاثیر نداشت

قرص نمیتونه استفاده کنه دخترم

قرص های کلسیم گچی و بزرگن نمیتونه قورت بده