2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010964 بازدید | 15486 پست
نه بعداز اولین پریود باعث رشد قد نمیشه فقط پریود رو عقب میندازه و باعث بلند شدن نمیشه

ممنونم ک بهم گفتید❤️..

بعضیا اون موقع رشد میزنن.. ولی گاهی هورمون رشد هم جواب نمیده فقط باعث چاقی میشه..

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

خوبه باز اگ همین وزن ش ثابت نگه داری.دکتر به ما خیییییلی تاکید رو وزن می‌کرد ک به ۴۵ کیلو نرسه ک دیر ...

خدا کمکمون کنه نمیزارم وزنش بالا بره

ممنونم ک راهنمایی می کنید..🙏🏻❤️

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه مامانها تمام ۸۲۱ صفحه پیام رو از ۶و نیم صبح خوندم الان تموم شد باور نمیشه انگار تک تک ما ...

سلام عزیزم شرایط دختر شما تقریبا مثل دختر منه ولی دختر من موی زاید نداشت دختر من متولد شهریور ۹۴ هست وقتی ۹سال و دو ماه داشت با قد ۱۴۰و سن استخوانی ۱۱ آمپول رو شروع کردیم دختر منم لوپرومر می زنه یکم محل تزریق سفت میشه که عادیه دختر من خوب باهاش کنار اومده خدا رو شکر

خانوماعکس مچ دست روکجابایدبگیرم؟_عکس خاصی هس یامعمولی؟واینکه بعدازامپول هارشدسبنه متوقف میشه ومیخابه ...

عکس مچ دست ک دکتر مینویسه برای تشخیص سن استخوانی.عکس هم مث همون عکس شکستنی هاس ک میگیرن فقط دکتر رادیولوژی طبق عکس میگه سنش چند سال

برا دختر من کلا خوابید و تا ۴ ماه بعد قطع آمپول اصلا سینه نداشت ولی برا بعضی بچه‌هایی ک تپل ن کامل نمیخوابه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

زندگی جان شما از روند درمان دخترتون راضی هستید؟از چت های اولتون خوندم که چقدر پشیمون بودید واقعا خیل ...

سلام عزیزم فعلا نمیتونم نظر بدم بعداز قطع آمپول و پریود شدن و قد نهایی باید نظر داد ..بله چون بشدت استرسی هستم و وسواس فکری دارم خیلی وقتا پشیمان میشدم ولی خب باتوجه به چیزی که میگفتن ضد بلوغ رشد رو کند میکنه من راضی بودم چون قدش رو کند نکرد ..ممنون عزیزم انشالله گل دختر شما هم بسلامتی قد بکشه

سلام عزیزم شرایط دختر شما تقریبا مثل دختر منه ولی دختر من موی زاید نداشت دختر من متولد شهریور ۹۴ هست ...

توی بازو میزنید؟بعد از تزریق سردرد نگرفت؟بداخلاق نمیشه؟

تا الان چند تا تزریق کردید؟

سلام عزیزم. ممنون بابت محبت تون😘😘😘میفهمم حالت و درکت میکنم الان چه احساسی دارید استرس اضطراب‌ و ...

ممنون از دلداریتون 

نمیدونید خوندن حرفاتون ،تجربه هاتون چه کمکی بزرگی کرد بهم برای گرفتن این تصمیم،خدا الهی بهترین ها رو سر راه تون بزاره 

من جواب ازمایش و سونو دخترم رو فرستادم 

اون رو دیدید؟میشه نظرتون رو بگید

توی بازو میزنید؟بعد از تزریق سردرد نگرفت؟بداخلاق نمیشه؟تا الان چند تا تزریق کردید؟

عزیزم اگه هنوز شروع نکردی ببر دکتر امپولش رو عوض کن عضلانی بنویسه .‌برای بازو خیلی اذیت میشت