2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012100 بازدید | 15523 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ما یه سفر سه چهار روزه به شمال رفتیم وقتی برگشتیم هم خودم لک بینی گرفتم هم دخترم ارشح زرد ...

سلام عزیزم بلاخره برگشتم  

ترشح زرد عفونت احتمالا عفونت گرفتین

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام عزیزم شرایط دخترتون خیلی شبیه شرایط بلوغ دختر منه ، ولی متاسفانه برای من گفتند برای ضد بلوغ دی ...

سلام عزیزم دقیقا مث دخر منه ولی قد بلندتر 

دختر من قد ۱۴۲ وزن ۲۸ سن ۹.۵ ماه سن استخوانی ۱۱

الان قدش ۱۵۹ 

اینکه آمپول بزنین یا نه بستگی ب خودتون داره و اینکه دخترتون آمادگی ش داشته باشه یا نه

شاید تا ۱۰ سالگی پریود بشه ولی ماشالله قدش خیلی خوبه بعید میدونم کوتاه بمونه حتما بلند میشه 

سلام دوستان حتما پیگیر بلوغ زودرس باشید

ولی یه چیزی بگم برای دلگرمیتون اینکه اصلا اینطور نیست که بعد پریودی قد رشد نکنه من خودم 13 سالم بود پریود شدم ولی از بعد پریودم کلی قد کشیدم  به نظرم تا 20 سالگی قد رشد میکنه 

فقط ورزش رژیم غذایی مناسب خواب به موقع خیلی مؤثره 

بچها سلام 

۳ هفته‌ای میشد مهرسا خانم رمز برا گوشی زده بود تو لحظه هم خانم یادش رفته بود چی گذاشته 

باید گوشی فرمت میکردم ک اصلا دلم نمیومد چون خیلی عکس فیلم داشتم ک دلم نمیومد پاک شون کنم آخرش هم فرمت کردم

خیلی دلتنگ همه تون بودم انگار برگشتم به خونه م