2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012117 بازدید | 15523 پست

خانوما صبح دخترم رو بردم بهداشت قدشو گرفتم متاسفانه امکانات نداشتن مث خودمون تو خونه گرفت قدشو ۱۴۹ونیم گفت ولی بهش اعتماد ندارم نمی‌دونم کجا ببرم دقیق بگیرن..رفتم عکس مچ دست بگیرم گفتن یه هفته دیگه جوابش آماده میشه من که ۱۲ هم باید امپولشو بزنم ..نمی‌دونم چکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوم گلا شما رو بخدا کمکم کنید همگی نظر بدین به نظرتون آمپول دخترمو قط کنم یا چند تا دیگه براش بزنم ..یه بار دیگه سن و قدوزنشو میگم ..سنش ۱۰ سال و هفت ماه قد ۱۴۹ونیم وزن ۵۰ ..دیگه مغزم کشش نداره نمی‌دونم چکار کنم مغزم دیگه رد داده دوست دارم بمیرم خسته شدم از این همه فکرو وسواس

سلام عزیزم 

خودتو برای نیم سانت انقدر اذیت نکن

من جای شما بودم قطع میکردم

دختر شما با توجه به مدت زمانی که آمپول زده به احتمال خیلی زیاد سن استخوانیش ثابت مونده و بالا نرفته و هنوز جا برای رشد قدی داره

سلام دوستان ،یه سوال دارم ☺️

با اینکه برا دخترم دوبار آمپول دیفرلین یک ماهه تزریق شده و دفعه ی سومش همین جمعه نهم خرداد هست اما احساس میکنم سینه هاش اصلا کوچیک نشده ، میگم نکنه آمپول رو درست تزریق نکردن و اثر نذاشته ؟

خانوما صبح دخترم رو بردم بهداشت قدشو گرفتم متاسفانه امکانات نداشتن مث خودمون تو خونه گرفت قدشو ۱۴۹ون ...

عزیزم گرفتن قد که کاری نداره

قدی که من تو خونه گرفتم دقیقا همونی بود که تو مطب امروز گرفتن

چرا عکس انقدر دیر بخاطر گزارشش؟؟

خانوم گلا شما رو بخدا کمکم کنید همگی نظر بدین به نظرتون آمپول دخترمو قط کنم یا چند تا دیگه براش بزنم ...

عزیزم جواب بده تا در مورد امپول راهنمایی کنیم‌

الان قراره ببری پیش دکتر خاصی عکس مچ دست رو؟؟

با توجه به اینکه گفتی یه هفته دیگه عکس اماده میشه

بنظرم این امپول بزن شاید بردی دکتر گفت دیگه نیاز نیست ادامه بدی و اخریش همین ۱۲ خرداد باشه ک تزریق کردی دیگه منتظر بمونی تا باقی قدش انشالله با توجه به صفحاتش رشد کنه

من بهت قول میدم قد دخترت ۱۶۰ قطعاااااا میشه

خانوما صبح دخترم رو بردم بهداشت قدشو گرفتم متاسفانه امکانات نداشتن مث خودمون تو خونه گرفت قدشو ۱۴۹ون ...

عزیزم انشاالله قدش بیشتر از این هست اشتباه گرفتن ولی به نظر من دیگه بهش آمپول تزریق نکنید چون چه افزایش قد داشته باشه که عالیه قدش بعد یکسال هم پریود بشه انشاالله بیشتر از ۱۶۰میشه ولی اگه خدای نکرده قدش ثابت مونده باشه نشون میده آمپول جلوی رشد قدش رو گرفته و داره نتیجه عکس میده به نظر من دیگه تزریق نکنید انشاالله هر چی خیره همون بشه