2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009156 بازدید | 15443 پست
دکتر دخترم گفت روزی یک عدد تخم مرغ بخوره ولی دکتر طب سنتی گفت برا کبدش ضرر داره و کبدش تو فشار میوفت ...

والا دکتر میگفت برا بچها ضرر نداره مگه اینکه بچه ای از قبل خودش کبدش چرب باشه و چربی خون داشته باشه

حالا من عر روز هم بدم این که نمیخوره😂

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانوما من تازه عضو شدم یه سوال درباره ی دخترم داشتم دخترم ۱۱سال ودوماهشه قدش ۱۴۳.دکترغددبردم آزمایش هورمونی واسش نوشت گفت هورموناش خوبه وچندماهی[۴ماهه] هست علائم بلوغش شروع شده مثل درد سینه؛ریزش مو وپرخاشگری.موی زائدنداره سینش صافه زیاد جوانه نزده.بااین توصیفات به نظرتون قدش کوتاه میشه؟دکتر هم فقط مکمل داد گفت یه سه سانت کم داره؟خیلی ناراحتم ونگران

سلام خانوما من تازه عضو شدم یه سوال درباره ی دخترم داشتم دخترم ۱۱سال ودوماهشه قدش ۱۴۳.دکترغددبردم آز ...

سلام نه دخترتون طبیعی. هنوز تا پریود شدن خیلی فاصله داره حتما تا اون مپقع کلی قد میکشه. قدش برا سنش خیلی خوب با توحه ب اینکه تازه بلوغ ش شروع شده عالی

راست میگی آخه باباش هم خیلی کوتاست

نه واقعا خوب برا سنش. دیگه از الان هرچی قد بکشه ژنتیک ش بلوغ ش خیلی طبیعی هم سن ش کناسب هم قدش خپبه برای شروع بلوغ 

2 سال حدودا بعد برجسته شدن سینه پریود میشه. ک تازه جهش از اون موقع شروع میشه