2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012137 بازدید | 15523 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان فک کردم منظورتون دارو بود.آخه میگن تخم بلدرچین بلوغ رو جلو میندازه دختر شما پریود شده تخم مرغ م ...

وای وقتی کوچکتر بود خیلی وقتا تخم بلدرچین و تخم کبک میدادم بهش

وای وقتی کوچکتر بود خیلی وقتا تخم بلدرچین و تخم کبک میدادم بهش

تخم کبک رو نمی دونم ولی تخم بلدرچین تو نت نوشته استروژن رو بالا می بره و باعث بلوغ زودرس میشه کلا به نظر تو هر چیزی نباید زیاده روی کرد هر چیزی در حد اعتدال خوبه

آهان فک کردم منظورتون دارو بود.آخه میگن تخم بلدرچین بلوغ رو جلو میندازه دختر شما پریود شده تخم مرغ م ...

عزیزم الان تخم مرغ محلی خوب نیست بدیم به دخترا؟دخترم تمام علایم بلوغ رو داره 

برای دخترم الان دومین دوره داروهاشه که مصرف میکنه .ماه اول بعد تزریق آمپول ویتامین دی یک و نیم تا د ...

سلام عزیزم فقط آمپول ویتامین دی دادن 

میشه داروهاشو بگین لطفا

آمپول یدونه کامل تزریق کردین؟

خوب پس چون سنش یکی

سلام

ما امروز رفتیم عکس مچ و سونوشو گرفتیم جواب ازمایش خونم بعد میاد

دکتر دخترم ۶ماه پیش گفت مچ دستش ۷سالونیم که عکس برای ۸ماه پیشه

الان تصویر برداره زده ۸تا ۸ونیم سال

دخترم ۹سالو ۵ماهِ

سونو هم گفت همه چیش بچگونست و سالم

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
اون موقع که اشتهاش خوب بود قدش تند تند رشد میکرد ؟؟فک نکنم ربطی داشته باشه دخترم من یه وقتایی سه ماه ...

فک کنم آره.راستی منم تازگیا قد میگیرم .مهر ماه ۱۴۵ بود الان ۱۴۶ و نیم هست ‌.کم رشد نکرده؟؟؟ ماهی چقدر باید رشد کنند عزیزم؟ دخترم همسن دختر شماست

سلام عزیزم من دکتر غدد وقتی شربت می‌نوشت می‌گفت عصرها بده بهتره جذبش بیشتره اینبار قرص نوشته گفت بعد ...

عزمزمه اگه من این شربت استئوکیر رو بدم دیگه نباید قرص ویتامین دیش رو بدم ؟؟