2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1013105 بازدید | 15539 پست
دقیقاً شرایط دختر شما مثل دختر من

حتما ورزش بفرستید و شب ها هم زود بخوابه. دختر من فقط تابستان ورزش میرفت و خوابش هم 12 شب به بعد بود.جهش رشد بیشتر همکلاسی هاش بعد کلاس پنجم بود .چون امسال خیلی تغییر کردن .انشالا دختر شما هم قد میکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر مهدی زاده هم به دخترم گفت حتما تکواندو بره. چون برای قد خوبه

جدی ، خب پس خیالم راحت شد چون همش استرس داشتم نکنه تکواندو خوب نباشه ، از دکتر هم که پرسیدم گفت نوع ورزش مهم نیست ، مهم اینکه ورزش کنه 

فقط گفت ژیمناستیک و باله و بدنسازی و‌کشتی خوب نیست 

دختر منم فقط با ضد بلوغ رشد قدی خوبی داشته شکر خدا انشالله همینجوری پیش بره

عزیز یه سوال داشتم دخترم ماشالا اشتهاش خیللی خوب بود و خوب غذا می‌خورد الان ده روزی میشه کم غذا شده خیلی ناراحتم. از طرفی میگم نکنه اون موقع ک خوب می‌خورده تو جهش رشد بوده و الان دیگه نیست .شرایط دختر من مثل شماست سن و قد و و اینا 

عزیز یه سوال داشتم دخترم ماشالا اشتهاش خیللی خوب بود و خوب غذا می‌خورد الان ده روزی میشه کم غذا شده ...

اون موقع که اشتهاش خوب بود قدش تند تند رشد میکرد ؟؟فک نکنم ربطی داشته باشه دخترم من یه وقتایی سه ماه قدش متوقف میشه ولی اشتهاش زیاده

پسرتون چند سالشه؟ قد و وزنش چقدر؟ من داداش کوچیکم چون ی جورایی خودم بزرگش کردم همه چیزش خوب میدونمق ...

از رو قد دوسالگی میشه فهمید قد تقریبی اینده رو؟

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
از رو قد دوسالگی میشه فهمید قد تقریبی اینده رو؟

دوسالگی برا پسرا 18 ماهگی برا دخترا.  درصد خطاش خیلی کم من برا هرکی گرفتم کمتر 2سانت تفاوت داشت

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

خانما چه ورزشی برا دخترامون خوبه برندختر من جامپینگ می‌رفت الان به اصرار خودش رفته ژیمناستیک

ژیمناستیک اصلا خوب نیست من واقعا ب چشم خودم دیدم کسی ک همیشه قد بلند بود  تو 1 سالی ک ژیمناستیک میرفت رشد نکرد. بعد ک قطع ش کرد قدش رشد کرد

خوب پس چه ورزشی برن خوبه

ورزش کششی خوبه ولی افراط ش نتیجه معکوس داره  

دوچرخه بهترین ورزش.  ورزش رزمی هم خوبه قبلش هم خیلی باهاشون کششی تمرین میکنن

ورزش کششی خوبه ولی افراط ش نتیجه معکوس داره دوچرخه بهترین ورزش. ورزش رزمی هم خوبه قبلش هم خیلی باه ...

دخترم دوچرخه نمیره پارسال جامپینگ می‌رفت خیلی دوست داشت ولی چون یکم نرمی استخوان داره پاهاش از بپر بپر زیاد درد می‌گرفت الان دو جلسه می‌ره ژیمناستیک ولی اگه برا قد خوب نیست که نمیفرستمش 

دوسالگی برا پسرا 18 ماهگی برا دخترا. درصد خطاش خیلی کم من برا هرکی گرفتم کمتر 2سانت تفاوت داشت

دختر من ۱۸ماهگی ۸۰

دوسالگی۸۵

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷