2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004943 بازدید | 15331 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه سوال دیگه فقط ضد بلوغ زدی یا هورمون رشد هم زدی همون که هرشب میزنن؟

میپرسم‌از مادرم بهتون میگم❤️

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم
به دختر منم دیروز دکتر گفت که درکنار امپول توقف هورمون رشدهم بزنه اما من فعلا نمیزنم دوست ندارم بزنم ...

منم نمیزنیم اره میگن خیلی فرق نداره نهایت 2 الی 3 سانت 

گفتم اگه دکتر خوب تهران باشه آنلاین مشورت بگیرم

منظورتون منم ؟ چون تاپیک خودم بودهخدا رو شکر راضیم دخترم با قد و سن خوب پریود شد الانم قدش خوبه باز ...

عزیزم ممکنه بگی کجا باید درمورد  تجربه روند رشد قدی کودکت بخونم؟ چون تاپیک طولانیه و یا اگر ممکنه توضیح مختصر بدی که از چند سالگی شروع کردی و ایا همزمان امپول فد هم زدی ؟ منو خواهرم خیلی سردرگمیم که امپول رشد رو بزنیم یا نه چون برای همین توقف هم بچه داره هر ماه اذیت میشه دکترش میگه بزنه ولی شروع نکردیم 

منم نمیزنیم اره میگن خیلی فرق نداره نهایت 2 الی 3 سانت گفتم اگه دکتر خوب تهران باشه آنلاین مشورت بگی ...

دکتر مینا مویدی نیا من مشاوره انلاین گرفتم تهرانن 

خیلی خیلی قشنگ به صحبتهام گوش کرد و خیلی کامل و دقیق شرایط دخترم رو توضیح داد 

توی واتس آپ باهاشون چت کردم

+98 935 912 6422

این شماره واتس آپشون هست 

من هم از پذیرش ۲۴ نوبت گرفتم 

البته توی اینستاگرام پیجشون رو دنبال میکردم

دختر شما چند سالشه ؟چند وقته آمپول میزنید؟راضی هستید؟

9 سالشه ، تقریبا 10 ماهه میزنه برای جلوگیری از بلوغ ولی خب روند قدی خوبی نداره دکترش گفته اون یکی هم حتما باید بزنه که موندیم چون خیلی اذیت میشه برای این یکی هم 

دکترش خوب هست از لحاظ دانش؟