2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1054196 بازدید | 16167 پست
عزیرم استرس نداشته باش،درکت میکنم،ان شاالله همه چی عالی براش پیش بره،من دخترم ۷سالگی مو زاید دراورد ...

انشاالله عزيزم ممنون از دركت واقعا حس بديه به جا فكر ميكني به اينكهچرز همه ي دختراط اطراف روال طبيعي بدنشو طي ميكنن و دختر تو اينطوري شده😢دختر شما بازم تفاوت سن استخواني كم بوده و قدش بلند تر بوده عزيزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیفرلین باعث میشه صفحات رشد بسته نشن ولی رشد کند میکنه برای جبرانش ممکنه دکتر هورمون رشد بده که اگر ...

ممنون عزيزم كه واضح توضيح دادي پس تا پايان قد نهايي هورمون رشد ميزنن هر قلم چندروز ميره و هرشب بايد ساعت چند بزنه و خواب اوره؟

مامان مهرسا به نظر شما واسه دختر من چي تجويز ميكنن استرس دارم تو همين تاپيك خوندم اگه هورمون رشد بدن ...

من اولین باره این جریان رو شنیدم که اگه قطع کنی دیگه رشد نمیکنه تو این دوسه سال هیچکس همچین چیزی نمیگفت حتی دکترش

بعد امروز که زنگ زدم بیمه گفتن پرونده دیگه تایید نمیشه چون قد بالای ۱۵۰ شده سه ماه قطع میکنن سوماتروپین رو بعد ۳ میبری اگر هیچ رشد قدی نباشه امکان داره باز تایید کنن ادامه بدن سوماتروپین رو

چون رفتم آزاد بگیرم به هیچ وجه ندادن گفتن فقط با مهر و امصای فوق تخصص یا پروفسور غددو متابولیسم اطفال

بعد امروز که زنگ زدم بیمه گفتن پرونده دیگه تایید نمیشه چون قد بالای ۱۵۰ شده سه ماه قطع میکنن سوماتر ...

میدونی چرا بیمه تایید نمیکنه و میگن قطع کتید؟ چون استاندارد جهانی برای قد دختر بالای ۱۵۰ هست یعنی وقتی ۱۵۰ رد کرد حتی اگه یک سانت هم قد نکشه دیگه به استاندارد رسیده و بیمه تا همین مقدار تایید میکنه و معمولا بدون هورمون رشد ۲ تا ۳ سانت دیگه شاید بکشن بچه هایی که قبلا تزریق داشتن شایدم هیچی ولی اگر هورمون ادامه بدن حدود ده سانت بعد از قطع دیفرلین قد میکشن..برای خریدش دکتر متخصص غدد باید نسخه بده و قیمتش شده ۱۲۰۰ برای یک هفته برای همه خرید و ادامه دادنش برای مدت طولانی آسون نیست اونم بدون بیمه واقعا به خود ما هم خیلی فشار میاد ..ولی نسخه داشته باشین داروخانه راحت میده من هفته ایی یک قلم میخرم

میدونی چرا بیمه تایید نمیکنه و میگن قطع کتید؟ چون استاندارد جهانی برای قد دختر بالای ۱۵۰ هست یعنی وق ...

اره برای دختر منم ۴ قلم به زور به یک ماه میرسه با سرسوزن و الکل اینا میشه ماهی ۵۵۰۰ تقریبا. فکر نکنم بتونم تهیه کنم ازین به بعد

چون دکتر برا پسر کوچولوم هم ویتامینهای خارجی نوشته ۳ تومنم اونا هستن

والا الان من میگرکرلین رو دوماهه قطع کردم با وجود سوماتروپین هم اصلن قد نکشیده قبلا ماهی یک سانت میک ...

تو مطب دکتر ۱۵۴ بود درحالیکه من تو خونه میگیرم ۱۵۳ هست و خونمون دقیقتره همیشه

من دخترم ۷سال و۲ماهشه یکمی مو رو ناحیه تناسلیش هست مشکی هستن ولی نازک .سینه نداره ریزه میزس باید نگران بشم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
هرشب ساعت ۹. و بنا به وزن بچه دکتر میگه چند کلیک بزنی هرشب

اره دختر منم چند ماه دیفرلین قطع کرده قد کشیده ولی جهش هنوز نه مامان مهرسا تجربه داره گفتن از ۴ ماه بعد حدودا سرعت رشد بهتر میشه و خودمم تحقیق کردم دیدم درست میگن چون طول میکشه تا استارت بلوغ و ترشح هورمون ها کاملا شروع بشه

به نظرم از هر جایی میتونی جورش کن نیمه درمان رها نکن مولتی ویتامین های پسرت فعلا نخر چون زیاد هم فایده نداره ایرانیش بگیر ...برای همین داستان ها هست که دکتر ها میگن راه طولانی و پر هزینه ایی هست و فکر اینجا رو میکنن که گفتن قد استاندارد جهانی حدود ۱۵۰ تا ۱۵۳ هست و شما اگر درمان دیفرلین و سوما رو از اول هم شروع نمیکردی قد دخترت میرسید به ۱۵۵ یا ۱۵۶ خوب این همه زحمت کشیدین واسه از اینجا به بعد که قد نهایی ۵،۶ سانت بلند تر از ژنتیک بکنی

هرشب ساعت ۹. و بنا به وزن بچه دکتر میگه چند کلیک بزنی هرشب

دختر چند کیلو هست و چند کلیک شبی میزنه؟ همون قلم سفید سیناتروپین رو استفاده میکنه، دختر من ۴۵ کیلو هست و شبی ۲۵ کلیک میزنه