2777
2789
عنوان

علائمم خطرناکه؟

130 بازدید | 13 پست

من مدتیه ی سردردای ی طرفه دارم کلا یه طرف بدنم بی حس میشه درد تو سر و گردنمم بیشتره گوشم درد گرفت تاری دید داشتم من فک کردم گوشم عفونت کرده رفتم دکتر گفت گوشت چیزیش نیس و علائمت خیلی خطرناکه منم پیگیر شدم دیگ الان میرم دکتر اما تا جواب ام ار ای بیاد ولی دوروزه بدتر شدم نمبتونم سر پا بایستم چشمام سیاه میشع باید بشینم سرمو بگیرم یا همون تاری دید یطرفه و اینکه ی حسی دارم تو چشام وقتی جایی نگاه میکنم اذیت میشم حتی سردرد ندارم دوروزه ولی یطرف بدنم بی حسه حس میکنم

این علائمو کسی داشتع؟🥺

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اسکن از گوش و مغز ننوشته ؟  

ننوشت ولی نوار مغز دادم جوابشم انی میده دیگ نشونش دادم گفت جالب نیست تغیبراتش عجیبه گفتم ینی چی چیزی نگف گفت جواب ام ار ای و ازمابش هم بیاد ببینم حالا

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
درموقع غذا خوردن  عمل بلع .خوب انجام میشه ؟ یا بسختی قورت میدید. حتی اب یا غذا.

نه مشکلی نیس راحت میخورم

حالا صبر کن تا اون جواب هم بیاد ولی یک فوق تخصص مغز واعصاب نورولوژی هم برو. انشاالله  مشکلی حاد ...

بله اون دکتر ارجاع داد به نورولوژیست بهترین دکتر مغزواعصابم هست

ولی من دوروزه بدتر شدم هیچوقت ابنجور نبودم هروز علائم جدیدتری میاد جواب ان ار ای هم دوروز دیکه میادکلی هم باید منتظر جواب ازمایش بمونم🥺

استرسی نشو. سعی کن اروم باشی لزوما هرعلامت یک خطر محسوب نمیشه. مجموع ریسکها رو باید بررسی کرد. نگران نکن خودتو.انشاالله چیزی غیرقابل درمان نخواهدبود. بهش فکر نکن. 

استرسی نشو. سعی کن اروم باشی لزوما هرعلامت یک خطر محسوب نمیشه. مجموع ریسکها رو باید بررسی کرد. نگران ...

❤❤❤😍🫂ممنون گلم

من خودم زیاد نگران نیستم