پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 عنوان کیا تو بارداری دندون کشیدن 509 بازدید | 12 پست مشکلی ایجادنشد بعدش برا نی نی....من شش ماهه هستم از دندون درد دارم می میرم میخام برم با مسئولیت خودم بکشمش بنظرتون چه خطری برا نی نی به دنبال داره؟؟ هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️ 1401/04/18 | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 عصب کشی بخام کنم هم به اندازه کشیدن خطرناکه؟؟؟ هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 میترسم اینکارو نکنم و برسم ب سه ماه سوم و بعدا دندونم بدتر شه و عوارض کشیدنش هم بیشتر شه هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 بعنی هیشکی نیست؟؟ هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 من عصب کشی کردم فکر نکنم بکشن نی نیمم سالمه عصب کشی درد داره؟؟چه جوریه؟!بعدش درد دندون خوب میشه؟؟من اصلا تجربه دندون پزشکی ندارم هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
دخترقصه عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 2759 عصب کشی درد داره؟؟چه جوریه؟!بعدش درد دندون خوب میشه؟؟من اصلا تجربه دندون پزشکی ندارم یه عصب کشی کوچیک انجام میدن که دیگه دردنکنه بعدش پانسمان میکنه برات اگه پانسمانش بریزه برو دوباره برات پانسمان کنه بعد از زایمان اساسی عصب کشی کنه بله من چند روز بعد عصب کشی درد داشتم چون مسکن فقط استا ساده میتونی بخوری
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 یه عصب کشی کوچیک انجام میدن که دیگه دردنکنه بعدش پانسمان میکنه برات اگه پانسمانش بریزه برو دوباره بر ... وای اگ قراره بعدشم درد داشته باشی چه فایده اخه...من فکر کردم بعدش دیگ ادم خوب میشه هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
دخترقصه عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 2759 وای اگ قراره بعدشم درد داشته باشی چه فایده اخه...من فکر کردم بعدش دیگ ادم خوب میشه خب مال همه درد میکنه فقط چندروز بعدش دیگه دندون درد نداری جای زخم و عصب کشی چند روز درد میکنه
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 خب مال همه درد میکنه فقط چندروز بعدش دیگه دندون درد نداری جای زخم و عصب کشی چند روز درد میکنه وای ک دیگ تحمل درد ندارم😭😭 هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
دخترقصه عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 2759 وای ک دیگ تحمل درد ندارم😭😭 حتما درستش کنین اون عفونت برای جنین ضررش بیشتره هیچ مشکلی پیش نمیاد من خیلی تحقیق کردم
پرنسس۸۱ عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 1598 بعنی هیشکی نیست؟؟ من که از اول عذاب کشیدم ولی از ترسم کاری نکردم. دکترا هم کاری نکردن ❤خدایا عاشقتم بلاخره نی نی م اومد ❤❤
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 حتما درستش کنین اون عفونت برای جنین ضررش بیشتره هیچ مشکلی پیش نمیاد من خیلی تحقیق کردم اره خصوصا اینکه من همینطوری تو خطر زایمان زودرس هستم هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️