2777
2789

چیکار میکنین؟🥺من الان جوش زدم پس فردا هم مراسم داریم

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژل بعد از اصلاح 

و ان ان  تریامسیلیون 

و محلول کلیندامایسین 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

لوسیون و ماسک میزنم بعد اصلاح خیلی کمتر میزنم زودم میرن

من ماسک فریمن زدم بدتر سرخ شدم😂

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
منم ولی قبلا این جوری نبودم الان ولی خیلی جوش می زنم

من اولین بار بود برداشتم چون موهای صورتم کلا کمه ولی الان میگم چه غلطی بود کردم

برو از داروخانه پماد کلیندامایسین بخر بزن  بهتر میشه ولی واسه دوروز خوب نمیشه

اگه دو روز بزنم کمتر میشه؟؟

خخخ ببین چی برای جوش خوبه بزن یا برو ارایشگاه بگو چند روز دیگه عروسی داریم تا برات کاری کنن

جوشام در حدی هستن که با کرم معلوم نشن ولی میترسم فردا بدتر شه😁

ان ان همون نیس که میزنن اونجا؟

اره . من بعد اصلاح به صورتم میزنم  اصلا صاف صاف همه تعجب میکنن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .