2777
2789
عنوان

بنظرتون عروسی برم یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 17 پست
اگه دوس داشتی بگو سر چی بهت تهمت زدن

من مشاوره میدادم برای کار مجازی،ینفر ازم مشاوره گرف آخر همشهری و نا درومد ک من مجرد بودم ازیشون خرید میکردم، میشناختیم همو،پیجمو رو گوشی همسرمم بود همسرم خیلی ساده اس یحرفو  باید خیلی دقیق ی تا بفهمه چی ب چیه، خیال کرد دوس پسرم بوده،ک الان پیام داده باهم بحثمون شدفک کرده بود خیانت کردم،رفتم خونه بابام فرداش فهمید اشتباکرده اومد دنبالم بعد مادرهمسرم ک فهمیده بود بعد اینک همسرم اومده بود دنبالم واردخونم شده بودو وسایلامو برده بود خونشون و ب صابخونم گفته بود شما ی مردغریبه ندیدین ک پسرم نبودنی وارد خونه پسرم بشه، اونم گفته عروستون حتی منک چن بار باهاش حرف زدم سرشو بالا نگرفته این چ حرفیه میزنی، ازونموقع دلم ازشون شکست

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
من مشاوره میدادم برای کار مجازی،ینفر ازم مشاوره گرف آخر همشهری و نا درومد ک من مجرد بودم ازیشون خرید ...

وای عزیزم مادر شوهرت چطور دلش اومده بت شک کنه.و به چه حقی وسایلتو جابجا کرده؟ببین اینا دنبال یه سوتی از عروس میگردن که جارش بزنن 

بهش محل سگم نده و بزار اون بیاد طرفت و ازت معذرت خواهی کنه 

حالا خوبه شوهرت زود به اشتباش پی برده و امده دنبالت دهن مادرشو سرویس کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم مادر شوهرت چطور دلش اومده بت شک کنه.و به چه حقی وسایلتو جابجا کرده؟ببین اینا دنبال ی ه سوت ...

سوتی از من میگردن گلم چون از اول با من جور نبودن همشپ دنبال بهونه بودن، جالبیش اینجاس ب همسرم گفته بودن اصلن نترس توبرو بخاطر خیانتش ازش شکایت کن تو کاریت نباشه میندازیمش زندان مهریهدهم نمیدیم بچه هاتم میدیم بهزیستی، یکی دیگرو برات میگیریم، انقدر دلم شکسته ک حد نداره

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷