2777
2789
عنوان

بنظرتون عروسی برم یانه؟

149 بازدید | 17 پست

سلام دوستان،من با خانواده همسرم بنا ب دلایل زیادی رفت آمد ندارم الان 8ماهه ندیدمشون ولی همسرم میره و میاد، دیروزهمسرم کارت عروسی دختر داییش رو آورد، اینم بگم داییش برا هیچی من نیومده ن بچم دنیا اومدنی ن پدربزرگم فوت کردنی، فقط کادو وس خونه اولمون آورد ک اونم من ندیدم و مادرهمسرم برداشتن،حالا کاری ب اینا ندارم، ص0رفا بخاطر اینک با خانواده هسرم میونه خوبی ندارم برم یانه؟ اگر رفتم چجوری رفتار کنم با مادرو خواهر همسرم؟ کمکم کنید تصمیم درست رو بگیرم ممنون میشم عزیزان

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دیدن بچه و این حرفا نیومده شما هم به دیدن بچه و ختم بستگان اونا نرو 

اگه عروسیت اومدن باید بری

نری هم همسرت میره تا کی میخوای ازشون دوری کنی

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
من جات بودم نمیرفتم

ب همسرم میگم برو پولشون رو بده من نیام بهتره میگ من مجرد نیستم تنها برم جایی،حالا موندم چیکار کنن

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
به دیدن بچه و این حرفا نیومده شما هم به دیدن بچه و ختم بستگان اونا نرو  اگه عروسیت اومدن باید ...

عروسی خودم نیومدن، یعنی در کل من رو فامیل خودشون نمیدونن ک بخاطر من کاری کنن،حالا کاری ب اینا ندارم فقط بخاطر اینک میونه ندارم دو دل موندم برم یان، ب همسرم میگم برو میگ مجرد نیستم تنها برم

ب همسرم میگم برو پولشون رو بده من نیام بهتره میگ من مجرد نیستم تنها برم جایی،حالا موندم چیکار کنن

وااا اصلا نزار همسرت تنهای بره تو جمع خانوادگیش.اگه همسرت اسرار داره برو خودتو حسابی خوشکل کن زیادم بهشون محل نده

عروسی خودم نیومدن، یعنی در کل من رو فامیل خودشون نمیدونن ک بخاطر من کاری کنن،حالا کاری ب اینا ندارم ...

اگه اینطوری برو به خودت برس قشنگ شامت بخور بیا 

اینجوری هم خودت راحت تری هم اعصاب خوردی با همسرت نداری 

تا اخر عمرت که نمیتونی طرف فامیل شوهرت نری کم کم همسرت خسته میشه 

هر چیزی تعادلش خوبه

وااا اصلا نزار همسرت تنهای بره تو جمع خانوادگیش.اگه همسرت اسرار داره برو خودتو حسابی خوشکل کن زیادم ...

اسرار نداره میگ با توئه بری مسرم نری نمیرم ولی تنها هم نمیرم،، میگم کارت دعوت دادن بی احترامی نشه بهپشون

اگه اینطوری برو به خودت برس قشنگ شامت بخور بیا  اینجوری هم خودت راحت تری هم اعصاب خوردی با همس ...

من آدم کینه ای نیستم اصلا، همسرمم اسراری نداره اما بنا ب تهمتی ک بهم زدن نمیتونم خودمو آروم کنم براهمون ازشون دوری میکنم،براشونم مهم نیس من باشم یا ن بیشتر همسرم مهم هس ولی خب اونم نمیره بدون من

من آدم کینه ای نیستم اصلا، همسرمم اسراری نداره اما بنا ب تهمتی ک بهم زدن نمیتونم خودمو آروم کنم براه ...

اره خونشون تا جایی که به زندگیت آسیبی نمیرسه نرو ولی خوب این عروسی فرق داره اگه همسرت اصرار کرد برو ارزش ناراحتی نداره

اسرار نداره میگ با توئه بری مسرم نری نمیرم ولی تنها هم نمیرم،، میگم کارت دعوت دادن بی احترامی نشه به ...

ببین اگه میدونی همسرت دلش میخواد بره و بخاطر تو نمیره بهتره بری و این کینه کدورت بینتون نمونه همسرتم خوشحال میشه

حالام اگه میدونی بری بعدا پشیمون میشی و اعصاب خوردی پیش میاد بهتره نری چون مسلما بری با مادرشوهرت اینا روبه رو میشی 

اره خونشون تا جایی که به زندگیت آسیبی نمیرسه نرو ولی خوب این عروسی فرق داره اگه همسرت اصرار کرد برو ...

آره درس میگین باید باهاش صحبت کنم ببینم اصرار ب رفتن داره یا ن 

ببین اگه میدونی همسرت دلش میخواد بره و بخاطر تو نمیره بهتره بری و این کینه کدورت بینتون نمونه همسرتم ...

راستش بهم تهمت زدن برا همون نمیتونم خودمو قانع کنم ک باهاشون رو در روشم،