2777
2789
عنوان

یه چیز بگم پرهاتون بریزه😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2517 بازدید | 39 پست
چه بامزه تعریف کردی دوست نداشتم تموم شه😅😄 واقعا هم قابل درک نیس

قربونت برم حالا خلاصه ی کلامم اینه پنیرو بده قال قضیه کنده بشه  خوبه نیومده ست لباس ازت بگیره مال ما ک اومد گفتم ی دست دارم تنمه... بِکَنم ؟؟ 😣😂

مدلشونه بعضیا واقعا خودشون خیلی دارنا دیدم ک میگم ولی نمیتونن بخورن مث همسایه خودم ک رفت خداروشکر 

ولی بعضیام دستشون تنگه و چاره ای ندارن گاهی اوقات 

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂باشه حالا چرا هی میگی آه؟😅

اه میگم چون تعجب کردم تعجب کردی ما همسایه داشتیم پیاز و سیب زمینی همه چی از ما میگرفت با اینا دو تا خونه داشت

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
اه میگم چون تعجب کردم تعجب کردی ما همسایه داشتیم پیاز و سیب زمینی همه چی از ما میگرفت با اینا دو تا ...

سیب زمینی پیاز خیلی با پنیر و دستگاه آبمیوه گیری فرق میکنه 😂🤣

سیب زمینی پیاز و گوجه و نون حالا میگیم عب نداره

خدایا شکرت🤲🍃
سیب زمینی پیاز خیلی با پنیر و دستگاه آبمیوه گیری فرق میکنه 😂🤣 سیب زمینی پیاز و گوجه و نون حالا می ...

والا مال ما روش میشد اینم میگرفت ما خوردکنمون رو هم میگرفتن خواهر...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
در کل خیلی مزخرفه این کار نمیدونم چطور روشون میشه😏

یاد گرفتن از یه جایی دیگه