2777
2789
عنوان

سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسم مهم نیس

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕
میگه تفریحیه تو گیر میدی

سیگار؟تفریحی؟

عزیزم آبنبات که نیست

دوبار بکشی بار سوم معتاد شدی رفته!

از روزی ی نخ شروع میکنن تا ثانیه ای ی بسته!میدونی هم که چقدر گرون شده

میتونی آیندتو با ی آدم معتاد تصور کنی؟پدر بچه هات باشه؟

سیگار؟تفریحی؟ عزیزم آبنبات که نیست دوبار بکشی بار سوم معتاد شدی رفته! از روزی ی نخ شروع میکنن تا ...

نه خودمم به خاطر همین چیزا خیلی دودلم

ویژگیای خوبم خیلی داره ولی

همینه دیگه میگن ادم نباید وابسته هیچکس بشه  اخر و عاقبت وابستگی هیچی جز بدبختی و اسیب نیست. ه ...

هعیی گفتم اگ کسی این شرایطو داشته ی راهنمایی کنه چجور ازش بخوام کنار بذاره

هعیی گفتم اگ کسی این شرایطو داشته ی راهنمایی کنه چجور ازش بخوام کنار بذاره

ایشون اگه کنار هم بذارن برای مدتی هست....

دیگه وقتی امتحان کنی و مزش زیر زبونت بره به این راحتی ها نیست ترک کردنش.

۹۹/۹ درصد کسانی که ترک میکنند دوباره به حالت اولیه برمیگردند.......

فقط میتونم بگم که خدا بهتون صبر ایوب بده

(My profile picture is me ,please don't copy)
میگم ینی بعدا اگ بیشتر بشه چی از این ناراحتم

من سیگار واسم‌مهم نیس الکلم‌ تا جایی که عادت نشه 

ولی عادت بشه بهش معتاد میشه و روی مغزش تاثیر میزاره و اگ نخوره نمیتونه کاریو انجام بده

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕