2777
2789
عنوان

اونایی که عروس خانواده های شلوغ هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 29 پست

ما مثل غریبه هایی هستیم که فقط نسبت فامیلی داریم، اونم نه نسبی، سببی.... 

هیچکاری به کار هم نداریم، فقط مناسبتا همو میبینیم و کلا هیچ حسی به خانواده همسرم ندارم، نه دوسشون دارم، نه بدم میاد ازشون... 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دقیقاااا مثل منی

من که راضیم از این شرایط، اصلا دوست ندارم باهاشون صمیمی شم 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
منم کوچیک ترین خواهرشچهرم ۱۳سال ازم بزرگتره  شوهر من اخری هست بعد چند سال مادر شوهرم ناخواسته ...

شوهره منم کوچیکترینه ادم باشن فاصله سنی مهم نیس برای من ادمم نیستن که بخدا از همشون متنفرم مادرشوهرم خیلی فرق بین بچه هاش میزاره و فرهنگشون خیلی پایین و بی کلاسن عروسو ادم حساب نمیکنن

برای همیشه آرامش داشتنم صلوات میفرستین؟
منم کوچیک ترین خواهرشچهرم ۱۳سال ازم بزرگتره  شوهر من اخری هست بعد چند سال مادر شوهرم ناخواسته ...

مثل منی شوهرم بچه آخر و ناخواسته بوده حتی از سه تا از نوه ها کوچکتره منم رابطم معمولیه بد نیست 

من که راضیم از این شرایط، اصلا دوست ندارم باهاشون صمیمی شم 

من دوست داشتم اختااف سنی معقول تری داشتیم مثله بقیه

خانواده خودم کم جمعیتن  بچه ام حوصله اش سر میره حتی راحت نیستم ببرمش نیم ساعت خونه خواهر شوهرم

من دوست داشتم اختااف سنی معقول تری داشتیم مثله بقیه خانواده خودم کم جمعیتن  بچه ام حوصله اش سر ...

ناراحت نباش خواهر شوهرکوچیکه ی منم ۱۴سال ازم بزرگتره اصلنم برا مهم نیس 

انقد خودمون شلوغیم ک اصن یادم ب اونا نمیافته

ناراحت نباش خواهر شوهرکوچیکه ی منم ۱۴سال ازم بزرگتره اصلنم برا مهم نیس  انقد خودمون شلوغیم ک ا ...

من خودم خانواده کم حمعیتی دارم

یه داداش دارم مجرده

دام میخواست با خانواده ای ازدواج کنم که سن های اظرافیانش معقول تر بود که ارتباط داشته باشیم اما خب دیگه نشد

من خودم خانواده کم حمعیتی دارم یه داداش دارم مجرده دام میخواست با خانواده ای ازدواج کنم که سن های ...

اصلا مهم نیس

خودتو با چیزای دیگه سرگرم کن بچتم مهد ثبت نام کن قطعا دوستای بهتری پیدا میکنه

خانواده شوهر من پرجمعیتن ومن  دوست داشتم  با خانواده پرجمعیت ازدواج کنم تابچه هام همبازی زیاد داشته باشن ،کلا از رفت و آمد خوشم میاد  ولی خانوادهاشون خیلی اهل رفت و آمد نیستن ،بچه ها منم همیشه تنهان ،گاهی اوقات فکر میکنم بایه تک فرزند ازدواج میکردم حداقل از لحاظ مالی میتونست شرایط مالی بهتری داشته باشه 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

خانواده شوهر من پرجمعیتن ومن  دوست داشتم  با خانواده پرجمعیت ازدواج کنم تابچه هام همبازی ز ...

واقعا منم همینجور فکر میکنم 

الان اینقدر جمعیت زیاده که حتی یه مادر شوهرم به بچه ام نداده

مشکل مالی نداریم منظورم جنبه محبتی هست

اینقدرم شلوغن همه هم سر یه حرفی چیزی از بقیه قهرن یا سر سنکینن بخاطر گرونی ها هم  به علت جمعیت زیاد مادر شوهرم حتی چند ماهی یه بارم یه مهمونی نمیده که بقیه خونشون حمع بشن

الان میبینم با خانواده کم جمعیت ازدواج کنی محبتاشون بیشتره  اینجوری تو شلوغی گم میشی بعد من از هه کوچک تر طرز فکرم و لباس پوشیدنم متفا ته اصلا نمیتونیم جور بشیم

من دوست داشتم اختااف سنی معقول تری داشتیم مثله بقیه خانواده خودم کم جمعیتن  بچه ام حوصله اش سر ...

فدای سرت، غصه نخور، با دوستاتون رفت و آمد کنید، بعدم میره مهدکودک بعدش مدرسه ی عالمه دوست همسن و سال خودش، پیدا میکنه.