2777
2789

من سونوم آب پشت گردن جنین شفاف بودغربال اول وگفتن احتمال ناهنجاری بعدگفتن یاآزمایش سلفری بروبعددکترگفت نمی خوادهمون غربال دوم و۱۵هفته بدی نشون میده من رفتم آزمایش وخداروشکرگفتن همه چیزنرمال وخوبه فقط تنهاچیزی که منودچاراسترس کرده آزمایشگاه میرفتم گفتن چرا۱۶هفته نیومدی دوباره زنگ زدن به جایی گفتن مشکلی نیس گفتم عب نداره میرم هفته بعدگفتن نه بایدبدی نشون میده ولی استرس دارم بنظرتون جواب آزمایش درسته یابرم سلفری بدم

من بودم میرفتم سلفری

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

آزمایش درسته 

اگر ازمایش ریسک داشته باشه میفرستن سلفری مشکلی نداره نرو فقط میخوان پول بگیرن 

اکثر سلفری ها جوابشون خوبه الکی پول میگیرن فقط

🍒🤰1 آبان میبینمت پسرم🍼بی صبرانه منتظر اون لحظم گردوی من 🤱💜 از ته ته ته قلبم از خدا میخوام یه نینی قشنگ و سالم به همه بده 🤲❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آزمایش درسته  اگر ازمایش ریسک داشته باشه میفرستن سلفری مشکلی نداره نرو فقط میخوان پول بگ ...

خودشم گفت مشکلی باشه نشون میده دوستم میگه می خوای برومشهدآزمایش بده نمیدونم مدام استرس دارم

خودشم گفت مشکلی باشه نشون میده دوستم میگه می خوای برومشهدآزمایش بده نمیدونم مدام استرس دارم

نه عزیزم آزمایش دقیقه اگر ریسک نداره خیالت راحت 

🍒🤰1 آبان میبینمت پسرم🍼بی صبرانه منتظر اون لحظم گردوی من 🤱💜 از ته ته ته قلبم از خدا میخوام یه نینی قشنگ و سالم به همه بده 🤲❤️
بنظرت دقیق نیس غربال دومم دکتربهم گفت همه چیزنرماله فقط همون عکس سونوشفاف بودبراهمون گفت نمی خوادبری ...

آزمایش خونش دقیقه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️