2777
2789
عنوان

این چرا انقد پروعه الان جوابشو چی بدم + شات

| مشاهده متن کامل بحث + 4152 بازدید | 142 پست

من بودم با دوستام میرفتم بیرون ببینم چه غلطی میکنه 😐

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو یاد گرفتم که دیکه عین خودت به احترامت کاری که خودم دوست داشتم ازش نگذرم و انجامش بدم بخاطر خودم 

منم از این بع بعد بدون اطلاعت هر کاری که به نظرم درسته انجام میدم  

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

تو آقایون هست  که جایی بخوان برن لازم نیست از خانوماشون اجازه بگیرن 

ولی خانوم ها باید اجازه همسر باشه

ولی این آقایون نمی‌خوان قبول کنن که ما خانوم ها دوست داریم آدم حسابمون کنن حداقل اطلاع بدن جایی میخوان برن

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤