2777
2789
عنوان

از اسمم بدم میاد. چیکار کنمممممممم :/

| مشاهده متن کامل بحث + 4773 بازدید | 216 پست

دادخواست تغییر نام بده

به طرفیت ثبت احوال محل صدور شناسنامه

دادگاه ( نه ثبت احوال) 

به استشهادیه تهیه کن

چندتا از دوستات هم ببر اسمی که دوست داری را اعلام کن که از بچه بودم اینم اسمم بوده و دو اسمی بودم و اینا در جریانن و شهادت بدن الانا دیگه همه محاکم رای میدن به تغییر نام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری ،من چند تا رقیه دیدم ،کم سن و سال هم بودن اسمشون رو عوض کردن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
رقیه :/

🙄😐اسم به این خـــــوشگلی

مگه چن سالته 

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞
رقیه :/

مسخرمون کردی حالا فک کردم اسمت طنابه اومدم دلداری بدم 

اسم به این خوبی😑

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

منم اسممو دوست نداشتم همه مسخرم میکردن ولی الان باهاش کنار اومدم نمیخوامم عوضش کنم

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا