2777
2789
عنوان

بابام نمیذاره برم کلاس ویولن

231 بازدید | 10 پست

عاااااشق ویولنم  بهم میگه میخوای بری رقاص بشی ۴ سال پیش ۳ ماه رفتم به زور   نمیذاشت تمرین کنم برادرم کنکور قبول نشد خیلی جدی میگفت تقصیر ویولن زدن توعه مادرم تصادف کرد میگفت تقصیر تو بود رفتی کلاس اینقدر اذیتم کرد که ول کردم با اینکه استادم میگفت عالی هستی

۶ ساله مسافرت نرفتم تو عمرم برام تولد نگرفتن نمیذارن تا سر کوچه تنها برم هیچ تفریحی ندارم این یه ویولنم دوست دارم نمیذاره برم   تا اسمشو بیارم داد و بیداد میکنه آرزوی مرگشو دارم دیگه

ای بابا

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دخترداييم و دخترخالم داشتن دخترخالم ك اصلا پيشرفت نكرد دخترداييمم با اينك پولدارن هر كلاسي ميتونسته بره ولي فكر نكنم خ خوب ياد گرفته باشه چون براي ما نزد اصلا اگه استعداد داري بي خيالش نشو 

یک عدد چپی 

واى خ سخته عزيزم  ولي بعدا دانشجو شدي ميتوني ياد بگيري

تاپیکای قبلمو بخونین متوجه میشین امسال راجت میتونستم برم دانشگاه به خاطر مادرم که میخواست منو به زور شوهر بده به پسر ۲۰ ساله نتونستم کلا حس میکم خانوادم سوارم شدن از بس هر چی گفتن گفتم باشه

دختر ویولن رو دوست داشته باش اما خانوادتو بیشتر. بدی هاشون بذار به حساب دوست داشتنت . ویولن رو بعدا هم میتونی یاد بگیری اما خانواده مهم تره حتی اگه اذیتت کردن باز هم کنارشون باش. یادت باشه تو خدات رو داری. خدایی که بهتر از هرکسی صلاحتو میدونه.

دختر ویولن رو دوست داشته باش اما خانوادتو بیشتر. بدی هاشون بذار به حساب دوست داشتنت . ویولن رو بعدا ...

تاپیکای قبلمو بخونین توشون گفتم منو به خاطر اینکه به زور شوهرم بدن اونم با یه پسره ۲۰ ساله به شدت بی ادب چند ماه هر روز میزدن نپیذاشتن درس بخونم من تا اخر عمر یادم نمیره 

ازشون هم متنفرم 

تاپیکای قبلمو بخونین متوجه میشین امسال راجت میتونستم برم دانشگاه به خاطر مادرم که میخواست منو به زور ...

خب كوتاه بياي كه ايندت ميشه الان ني ني سايتيا البته منم بابام خ بداخلاقه ولي اين شكلي نميگه ولي يجور دگ منو محروم كرده مثلا من هيچ كلاسي نرفتم حالا مامانم دو سه تا كلاس نوشت منو .. جاي شما نيستم بچه طلاقم ولي با بابام قطع ارتباط كردم الان يكساله حرف نزديم بياد هم حرفام اماده كردم بگم

یک عدد چپی 

خب كوتاه بياي كه ايندت ميشه الان ني ني سايتيا البته منم بابام خ بداخلاقه ولي اين شكلي نميگه ولي يجور ...

ازدواج نکردم با اینکه ۹ ماه روزی چند بار کتک میخوردم از برادرم اما پشت کنکور موندم   اون موقع که پسره اومده بود میگفتن نباید درس بخونی الان میگن بیچارت میکنیم پشت کنکور بمونی اینقدر پرو ان  ای کاش منم میشد قیافه شون رو نبینم