2777
2789

من چند وقته خدارو فراموش کردم یعنی نه اینکه فراموش کرده باشم قهر کردم دلم میخواد اشتی کنم ولی از بس مشکل داشتم همه رو انداختم گردن اون 

و واسه حل این مشکل ها هم نمیتونم ازش بخوام کمکم کنه میشه راهنمایی کنید 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین کار اینه که بدونی با هممممه اشتباهاتی که کردی بازم خدا عاشقته پس برا حل مشکلاتت خجالت نکش و باهاش حرف بزن 

اون همیشه مشتاقه تو برگردی پیشش

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

یه بار شب بیداربشو نماز شب بخون وقتی همه خوابن همه جا سکوت هست آدم انگار راحت تر با خدا ارتباط برقرار میکنه بعد از نماز سجده کن تو دلت با خدا حرف بزن انگار با دوست قدیمیت داری درد و دل میکنی ازش معذرت بخواه بخاطر اینکه باهاش قهر کردی بگو بهت صبر بده تا قوی بشی خدا خیلی مهربونه

اگر این دلیل ماها برای قهر با خدا منطقی بودن

که قهر کردن حضرت زینب با خدا منطقی ترین قهر دنیا میشد

دوست من میدونم که همه ما به خدا امید داریم که دستگیرمون باشه و در خیلی مشکلات هم همینطوره

ولی واقعیت اینه که دنیا روی مدار خودش میچرخه 

عدل الهی تا ظهور امام زمان روی دنیا دیده نمیشه گلم

پس به حضرت زینب فکر کن و با خدا آشتی کن

اینم بگم من تا حالا حاجتام برا خودم برآورده نشدن فکر نکن از سر شکم سیری میگم

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
اگر این دلیل ماها برای قهر با خدا منطقی بودن که قهر کردن حضرت زینب با خدا منطقی ترین قهر دنیا میشد ...

اصلاح کنم برداشت اشتباه نشه

منظورم از خط دوم این بود که اگر حضرت زینب میخواست قهر کنه 

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚