2777
2789
عنوان

چجوری حاضر جواب باشموچجوری همون لحظه بفهمم جی باید بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 41 پست
مثلا تو جمع از قصد مادرشوهرم بهم میگه این لباسه چیه کردی تن دخترت یا به خودم میگن من واقعا همیشه کلی ...

بگو یادم نمیاد ازتون نظر خواسته باشم.

شما فقط اختیار لباس خودتو داری نه لباس من و بچه من

مثلا تو جمع از قصد مادرشوهرم بهم میگه این لباسه چیه کردی تن دخترت یا به خودم میگن من واقعا همیشه کلی ...

خب مثلا اگه بخوای محترمانه باشه میتونی بگی ، خودم بهتر میتونم تشخیص بدم که چی خوبه چی بده شما اگه راست میگیب دخترت یاد بده لباس کهنه تن بچش نکنه ، 

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی حاضر جوابم 

هرکی هرچی بگه یه چیزی تو آستین دارم 

والا نمیدونم چجوریه 

ولی یدفعه به ذهنم میاد بعد با خاک یکسان میکنم😅

به قول دوستم میشوری میزاری کنار

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃

بگو اونو‌دیگه خودم میدونم 

چون خودم زاییدمش🥰

شما اگه سلیقه دارید ب دخترتون تذکر بدید انگاری از دهن گاو لباس بچهاشو دراوردهچنبار خوب و رک و بی پروا جواب بده تا ب خودشون اجازه ندن دخالت کنن 

زحجت بکش بگو مامان میشه لطف یه نگاه به اطرافت بندازی بعد نظر بدیی بعدشم بچه خودمه هر طور دوست دارم میپوشونم مشکلی هست تمااام 

من هر چی بی ربط و باربط میگفتم شوهرم دوست داره یا شوهرم انتخاب کرده  کلا به شوهرم ربط میدادم دیگه دهنشون بسته میشد

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
اره من خیلی اشفته هستم بخدا نمیدونم چکار کنم فضای خونرو هم متشنج کردم هم برا بچم هم شوهرم

اشتباه میکنی هر کی تیکه انداخت همون جا ی چیزی بگو تو خونه دیگه حرفشو پیش نکش 

مهارت در لحظه جواب دادن وقتی حاصل میشه که ما آرامش درونی داشته باشیم. اگر شما عزت نفست پایین باشه ، ...

ولی خیلیام باسکوت وخنده وبیخیالی مبارزه میکنن .همه مثل هم نیستن.به نظرم اونی که تیکه میندازه داره از دورن میسوزه خودخوری میکنه. وقتی ارامشتو ببینه هم بیشتر میسوزه هم میفهمه حرفاش روت تاقیر نداره

من حالم خوب است اما باتو بهتر میشوم👫
نمیدونم انقد ک میان خونه من خونه هیجکدوم از پسراش نمیرن همیشه هم موقع غذا میان اما همیشه هم ایراد می ...

در اسلام سر زده رفتن ، نادرست شمرده شده.

این بار امدن یا در رو باز نکن یا باز کن ولی بگو ناخوشم و برو توی اناق خواب استراحت کن. درم ببند.

شوهرتون بیان اگه مایلن خودشون از مهمانانشون پذیرایی کنن. یا هم هر بار و دقیقا هر بار که امدن سر غذا، فقط تخم مرغ بده یا نان و ماست. یا نان و پنیر.

من دوست دارم صبور باشم

کاش میشد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

در اسلام سر زده رفتن ، نادرست شمرده شده.  این بار امدن یا در رو باز نکن یا باز کن ولی بگو ناخو ...

یادمه یه کاربری دقیقا اینکارو کرد چون پریود بود،شوهرش رفته بود تو اتاق خواب کتکش زده بود،خیلی از کاربرای اینجا هم حقو به شوهرش دادن،میگفتن نمیمردی یه لقمه غذا درست کنی با روی خوش پذیرایی کنی

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست