2777
2789
عنوان

چجوری حاضر جواب باشموچجوری همون لحظه بفهمم جی باید بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 41 پست
یادمه یه کاربری دقیقا اینکارو کرد چون پریود بود،شوهرش رفته بود تو اتاق خواب کتکش زده بود،خیلی از کار ...

خدایا امروز عصبانی هستم ، توی این تاپیک هم افتادم دارم از عصبانیت دیوانه میشم...

ببخشید مگه زن، خدمه ی خونه ست؟

اونم مهمون سر زده که گناه کرده اصلا پاشده سر زده اومده. به چه حق و اجازه اومده؟ غلط کرده اومده.

خدایاااا من اگه جای اون زن بودم با تمام توان داشته و نداشته م اون مرد رو کتک میزدم یا به هر شکل ممکن بهش اسیب میرسوندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خیلیام باسکوت وخنده وبیخیالی مبارزه میکنن .همه مثل هم نیستن.به نظرم اونی که تیکه میندازه داره از ...

درست میگین ...

من یک مهارت بسیار بزرگی در این زمینه کسب کردم .مثلا طرف خودش را به در و دیوار میکوبه که کنایه هاش را بشنوم ...

مثال میزنم : همه افراد 

طرف میگه : پوست سفید ماسته ...بزنزه عالیه ...

بعد میبینه من جواب نمیدم ...

همون لحظه سرم را میکنم تو گوشیم ...

دوباره میگه : همه سفیدها الان میرن برنزه میکنن که یخ نباشند ...

دوباره میبینه من جواب نمیدم ...

بعدش میگه .وای یکی از آرزوهام این بود بچه م سفید نشه چون باباش سفیده ...دختر سبزه نمکیه و ....

دوباره سکوت من را میبینه ....

بعدش من خوب حرفاشون را شنیدم ، بلند میشم میرم از اتاق بیرون .الکی مثلا که تماس دارم ....

بعدش میام تو جمع و میگم : ببخشید در مورد چی حرف میزدیم ؟ خخخخخخخخ

و بلافاصله خودم یه مطلبی را میندازم تو جمع برای حرف زدن که کلا بحث رنگ پوست شهید میشه ...

اینقدر افرادی که تیکه را میندازند و به هدف نمیشینه ، عصبی میشن که خدا میدونه ....بارها تجربه کردم ...حتی شده در اون جمع بعدش زنگ زدند و سیخونک زدند بهم.مثلا گفتند : وای مهشید امروز که از حرفامون ناراحت نشدی؟ منم میگم : کدوم حرف دقیقا ؟ 

اونم میگه پوست سفید و سبزه ...

من میگم وای چرا پس من نشنیدم .اصلا مگه با من بودین ؟ :))))))))

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

درست میگین ... من یک مهارت بسیار بزرگی در این زمینه کسب کردم .مثلا طرف خودش را به در و دیوار میکوبه ...

بله درسته منم تا حالا همینجوری رفتار کردم اما واقعا دیگه دارن توهین میکنن و پاشون رو فراتر گزاشتن جلو کلی ادم همه ساکت ب لباس بچم گیر میدن این خیلی هضمش برا من سخته نمیدونم چ جوابی بدم

lebas_kodak gogolii     پیج اینستام پر از لباس دخترونه شیک ووییی❤
مثلا چجوری جواب میدی ی مورد مثال بزن

مثلا یکی که خیلی حرف میزنه 

میگم اااا یه چیزی ازت افتاد 

بعد میگع چی 

میگم زیپ دهنت بیا بگیرش🤣🤣🤣

یه سری هاشم یاد گرفتم ولی معمولا همون موقع یادم میوفته یدفعه نا خداگاه

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃
تو جمع از لباس دخترم ایراد میگیرن جلو کل فامیل

بگو از صدتای لباسای شما گرونتر و خوشگل تره 

شما هم لباستاتون خیلی زشته 

من به زبون نمیارم 

ماکه شخصیتت رو میدونیم چرا خودت میخوای به بقیه هم نشون

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃
مهارت در لحظه جواب دادن وقتی حاصل میشه که ما آرامش درونی داشته باشیم. اگر شما عزت نفست پایین باشه ، ...

چقدراین حرفت درسته..من اکثراوقات باخودم توجنگم واعتمادبنفس حرف زدن روندارم مثلاب خودم میگم وخودمومجبورمیکنم تواون لحظه ایی ک عیبم میکنن بهترین جوابوبدم ولی چون خودمومجبورمیکنم نمیتونم جواب خوبی بدمودستپاچه میشم اماوقتی باخودم راحت باشم وارامش داشته باشم و بخودم فشارنیارم بهترمیتونم ج بدم اماخب بیشتراوقات باخودم تولج هستم