گاهی احساس میکنم خوشبخت ترین زن روی زمینم وروزهایی احساس میکنم شاید بدبخت ترازمن نباشد گاهی حضور خدا را آنچنان پر رنگ میبینم وگاهی فک میکنم که اصلا آیا خدایی هست گاهی معجزه میبینم وگاهی با خودم میگویم خود همین که زیر باراین همه درد زندهایم معجزه ست گاهی باخودم میگویم کاش خدا زودتر ظهر کند بعد از خودم میپرسم اگر ظهور کند کدام دین ومذهب وکدام ملت را تایید میکند ولی میدانم این راخوب میدانم انسانیت همیشه تایید میشود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم بهش بگو زن داداشت ممکنه هزار تا اشتباه هم بکنه من باید جلوتر از اون باشم واین که حق نداری منو با کسی مقایسه کنی
گاهی احساس میکنم خوشبخت ترین زن روی زمینم وروزهایی احساس میکنم شاید بدبخت ترازمن نباشد گاهی حضور خدا را آنچنان پر رنگ میبینم وگاهی فک میکنم که اصلا آیا خدایی هست گاهی معجزه میبینم وگاهی با خودم میگویم خود همین که زیر باراین همه درد زندهایم معجزه ست گاهی باخودم میگویم کاش خدا زودتر ظهر کند بعد از خودم میپرسم اگر ظهور کند کدام دین ومذهب وکدام ملت را تایید میکند ولی میدانم این راخوب میدانم انسانیت همیشه تایید میشود
آره عزیز این طوری بود یه خانواده داشت که به همه چی کار داشتن اینم مدام در حال قیاس من با خواهرش بود اعتماد به نفس داشته باش جوابش،رو خیلی منطقی بده سعی کن رو چیزای مثبت خودت کار کنی وبه عنوان یه زن کارایی که باید رو به خوبی انجام بدی واین که بهش بفهمون من در قبال تو وزندگی خصوصیه خودم مسول هستم واین که هیچ کس ارزش این رو نداره که ما به خاطرش تو خونه باهم بحث کنیم وظیفه نداریم که همه رو راضی نگه داریم واین که ما دوتا هستیم که برا هم میمونیم
عزیز دلم صبور باش درست میشه همه آدما کم کاستی دارن ولی کلا مردا از زن ضعیف خوششون نمیاد سعی کن خوبی های خودت رو بزرگتر از اون چیزی که هست نشون بدی مثلا اگه آشپزی ت خوبه از دست پخت خودت تعریف کن اعتماد به نفس داشته باش وبه خودت اهمیت بده از خود گذشتگی بیخود نکن که روز به روز توقعاتش بالا تر میره