2777
2789
عنوان

لکه های قهوه ای کودکان

697 بازدید | 23 پست

سلام خانما کسی تجربه ای درباره لکه های قهوه ای روی بدن داره ؟؟؟بچه من از وقتی اومد دنیا یه لکه های قهوه ای روی بدنش داره می‌خوام بدونم کسی بوده اطرافیانش داشته باشن و بی خطر باشه براش به تعداد بیشتر از ۶تا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردوسه چهارتا آره سالمن باباشون زیادداره ایناهم به اون رفتن حالابعدازیادبشه دیگه اونونمیدونم شماخودت ...

باباشون مثلا چند تا داره؟من ندارم اما خانواده شوهرم هر کدوم یه دونه دارن شوهرمو یه دونه یسانتی داره با چند تا خیلی کوچیکه اما واسه بچه من زیادن

باباشون مثلا چند تا داره؟من ندارم اما خانواده شوهرم هر کدوم یه دونه دارن شوهرمو یه دونه یسانتی داره ...

باباشون زیادداره هم توصورتش هم بدنش خال ولک و...شماخیلی نگرانی ببرپیش متخصص پوست ببین چی میگه