2777
2789

سلام ب همگی  دوستان  من کیت تخمک گذاری استفاده کردم،اولین باره حالا نمیدونم آیا برای اقدام روزهای آینده خوبه،یا بذارم ماه بعد ،میشه کمک کنید 

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 

هر موقع کیتت پر رنگ شد برو اقدام 

فقط حواست باشه امشب اقدام نداشته باشی چون شب عید قربان مکروهه 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر موقع کیتت پر رنگ شد برو اقدام  فقط حواست باشه امشب اقدام نداشته باشی چون شب عید قربان مکروه ...

واقعا؟ نمی دونستم ممنون .دیشب اقدام داشتم ولی نیت صدقه کردم قبلش ،

قمر در عقرب ،اقدام کردیم متاسفانه میترسم نطفه درست شده باشه، میخاستیم قبل اقدام نماز بخونیم دعای ویژه با هم براش بخونیم ،البته بعد غسل ب  شوهرم گفتم رفت دو رکعت نماز شکرگذاری خوند و دعا برای طلب بچه سالم و صالح خودم هم بعدش آیت الکرسی خوندم،ولی از عواقب قمر درعقرب میترسم میگم مشکلی درست نشه براش اگر شکل گرفته 

هر موقع کیتت پر رنگ شد برو اقدام  فقط حواست باشه امشب اقدام نداشته باشی چون شب عید قربان مکروه ...

هر دو خط باید پررنگ باشه،یعنی الان یعنی احتمال بارداری ضعیف هست اگر اقدام کرده باشیم ؟

قمر در عقرب ،اقدام کردیم متاسفانه میترسم نطفه درست شده باشه، میخاستیم قبل اقدام نماز بخونیم دعای ویژ ...

نه عزیزم نگران نباش و صدقه بده  

اگر نطفه در شب عید قربان منعقد بشه احتمال این که فرزند ۴انگشتی یا۶انگشتی بشه زیاده 

انشالله که برای هیچ کس پیش نیاد

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
 هر دو خط باید پررنگ باشه،یعنی الان یعنی احتمال بارداری ضعیف هست اگر اقدام کرده باشیم ؟

اره عزیزم هروقت هر دو خط پرنگ شد ۱۲تا۳۶ساعت بعدش تخمک گذاری انجام میشه

اره عزیزم هروقت هر دو خط پرنگ شد ۱۲تا۳۶ساعت بعدش تخمک گذاری انجام میشه

ممنونم عزیزم خدا خیرتون بده با حوصله جواب دادین 

نه عزیزم نگران نباش و صدقه بده   اگر نطفه در شب عید قربان منعقد بشه احتمال این که فرزند ۴انگشت ...

ممنون ک گفتین ، خدا ب همه اولاد سالم و صالح عطا کنه ان شاالله