2777
2789
عنوان

این مدل مرد خوبه؟؟؟

153 بازدید | 12 پست

بچه ها خاستگارم حس میکنم زیادی دیگه مودبه،حتی کسی دعواشم کنه ندیدم صداش بالابره هی با ارامش و ...حل میکنه،زیادی احترام میذاره،خودش میگه با همین احترام و ...حتی دشمنامم شرمنده  خودم کردم

ولی ب نظرم لازم نیست این همه ادب ،خچبه با هر کی مث خودش ،ولی این با همه خوبه

میترسم تایید دیگران براش مهم باشه و ی جورایی بی اعتماد ب نفس باشه ک اینجوریه 

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

تن صداش با همه ارومه

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فعلا زیر پوستیه.  بذار ازدواج کنین میشه اژدها رو ندید بهش

ینی چی؟ردش کنم؟

اون کاملا یه آدم ایده ال هس ....خیلیم محترم....اما چون تو اونجوری نیستی اگه باهاش ازدواج کنی مثل اون نشی ....تو اون تاثیر میزاری مثل تو میشه....بهتره تو رو نگیره

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

بحث من اینه نکنه بی اعتماد بنفسه،وگرنه تو رابطه خودمون فرق داره خب،

اون کاملا یه آدم ایده ال هس ....خیلیم محترم....اما چون تو اونجوری نیستی اگه باهاش ازدواج کنی مثل اون ...

حس میکنم خودشو خیلی محدود میکنه برا ابرازحساش،مث ابرازحس عصبانیت و...انگار دیگران براش خیلی مهمن

تن صداش با همه ارومه

شوهر منم اینجوریه خیلیم عالیه....مرد واقعیه ...خیلی به خانوادش وابسته بود اما بعد شش ماه دید ناحق هس کاراشون همچین پشتم وایستاد که همه انگشت به دهن موندن...

اینجور مردا واقعا اهل زندگی هستن همیشه آرزو اینه که مثل شوهرم بشه اخلاقم کاش منم صدام بلند نمیشد ....همه هم دوسش دارن حتی بره یه مغازه بهش احترام میزارن ...خوش اخلاقه ومسئولیت پذیر....واقعا من شانس آوردم از طرف شوهر خوشبختم....خداروصدهزار مرتبه شکر ....اگه هقل داشته باشی از دستش نمیدی

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
شوهر منم اینجوریه خیلیم عالیه....مرد واقعیه ...خیلی به خانوادش وابسته بود اما بعد شش ماه دید ناحق هس ...

من برعکس اون زودجوشم

من برعکس اون زودجوشم

تو مثل منی دیگه الان شوهرم خیلی بهم میگه صداتو کنترل کن زشته واینجوری بودن خوب نیس من خیلی دوست دارم مثل اون بشم متاسفانه نمیشه ....اینا اینجوری تربیت شدن مام اینجوری...اونا خیلی خوب وموفق ترن....اتفاقا اونا اعتماد بنفس عالی دارن وعاقل هستن ....آدمایی مثل ما ضعیف هستن که عصبی میشن وفریاد میکشن وزود جوشن....خواهرم میگه تو خوشبخت شدی اما شوهرت بدبخت شده تو رو گرفته 😂

تو مثل منی دیگه الان شوهرم خیلی بهم میگه صداتو کنترل کن زشته واینجوری بودن خوب نیس من خیلی دوست دارم ...

،😄چی بگم والا،منم دارم سعی میکنم اروم باشم 

حس میکنم خودشو خیلی محدود میکنه برا ابرازحساش،مث ابرازحس عصبانیت و...انگار دیگران براش خیلی مهمن

نخیر عزیزم اینا کلا عصبی نمیشن ....فکر میکنی عصبانیت عادیه...نه اینا عادی هستن ....عصبی شدن غیرعادی ومشکل روحی وروانی داشتنه

،😄چی بگم والا،منم دارم سعی میکنم اروم باشم 

از دست نده اون پسر رو ....من بخاطر این اخلاقهاش انتخابش کردم واقعا راضیم وخوشحال ....خودتم تلاشتو بکن مثل اون بشی نه اونو مثل خودت کنی...چون ماها مشکل داریم اونا نرمالن