2777
2789
عنوان

آربوریو برنج بدون گلوتن

66 بازدید | 2 پست

برنج آربریو که در آربوریو ایتالیا کشت می شود دارای درصد بالایی نشاسته است . دانه های برنج متوسط وقتی با مایع داغ مخلوط می شوند دارای بافت نرم خامه ای هستند . این بافت خامه ای برنج فرم مورد نظر برای ریزوتو است.

میتوان ریزوتو را با برنج  آربوریو که دارای قابلیت جذب مایع بالاتری نسبت به سایر انواع برنج است ، با قوام کامل تهیه کرد . ریزوتو ، یکی از محبوب ترین و مشهور ترین غذا های  ایتالیایی ، نوعی برنج پلو با بافت خامه ای است . حفظ قوام ریزوتو بسیار مشکل است . برنج آربریو ، که نشاسته را در حین پخت آزاد می کند ، با عطر و طعم منحصر به فرد قوام و طعم کاملی به ریزوتو می بخشد .

انواع برنج که در دشت پو ایتالیا کشت می شود ، در برخی مناطق ژاپن نیز کشت می شود . برنج آربریو : https://www.berangirane.ir/2021/08/%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%ac-%d8%a2%d8%b1%d8%a8%d9%88%d8%b1%db%8c%d9%88-%d9%85%d9%86%d8%a7%d8%b3%d8%a8-%d9%be%d8%ae%d8%aa-%d8%b1%db%8c%d8%b2%d9%88%d8%aa%d9%88-%d9%88-%d8%ba%d8%b0%d8%a7%d9%87%d8%a7%db%8c/ که هنگام پخت ساختار چسبناکی  دارد ، به ظروف نیز می چسبد . انواع برنج ، که به دلیل میزان پایین روغن و خاصیت احتباس آب در افرادی که مشکل اسهال دارند ، توصیه می شود ، برای کسانی که مشکلات معده دارند به راحتی قابل مصرف است . در حالی که برنج معمولی توانایی جذب آب به میزان تقریبا 1.5 یا 2 تا 1 را دارد ، برنج آربوریو می تواند آب را به میزان 3 یا 4 برابر جذب کند .

برای خرید برنج ایرانی : https://iranricemill.com/news/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AC-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C و مرغوب بهتر است که به ویژگی های مختلفی از آن توجه شود که این ویژگی ها شامل:

برنج هایی که دانه های خشک و سفت تر دارند بهتر هستند.
برنج کهنه تر به عبارتی برنجی که زمان زیادی از برداشت آن گذشته کیفیت بهتری دارد.
برنج خوب و مرغوب به رنگ بلوری مات و عاج مانند دیده می شود.
برنج باکیفیت نباید بوی کهنگی بدهد و یا کپک زده نباشد.
به هر میزان دانه های برنج یکدست و هم اندازه باشند نشان از مرغوب بودن برنج است.
می توان برنج را امتحان کرد و اگر دانه برنج به سختی با دندان خرد شود و سفت باشد نشان دهنده خوب بودن برنج می باشد.
روش نگهداری برنج به شیوه ای صحیح به دور از نم و رطوبت و هوای خنک همین طور افزودن سیر و کمی نمک سبب ماندگاری بهتر و حفظ کیفیت آن می شود
با استفاده از روش ها کردن و دمیدن بخار دهان به مقداری از برنج که در مشت خود می گیرید می توانید عطر و بوی مناسب آن را امتحان کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.