برای خرید برنج ایرانی : https://iranricemill.com/news/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AC-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C و مرغوب بهتر است که به ویژگی های مختلفی از آن توجه شود که این ویژگی ها شامل:
برنج هایی که دانه های خشک و سفت تر دارند بهتر هستند.
برنج کهنه تر به عبارتی برنجی که زمان زیادی از برداشت آن گذشته کیفیت بهتری دارد.
برنج خوب و مرغوب به رنگ بلوری مات و عاج مانند دیده می شود.
برنج باکیفیت نباید بوی کهنگی بدهد و یا کپک زده نباشد.
به هر میزان دانه های برنج یکدست و هم اندازه باشند نشان از مرغوب بودن برنج است.
می توان برنج را امتحان کرد و اگر دانه برنج به سختی با دندان خرد شود و سفت باشد نشان دهنده خوب بودن برنج می باشد.
روش نگهداری برنج به شیوه ای صحیح به دور از نم و رطوبت و هوای خنک همین طور افزودن سیر و کمی نمک سبب ماندگاری بهتر و حفظ کیفیت آن می شود
با استفاده از روش ها کردن و دمیدن بخار دهان به مقداری از برنج که در مشت خود می گیرید می توانید عطر و بوی مناسب آن را امتحان کنید.