2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وضع مالیشون چجوره؟ ما برا عروسمون عید نوروز خرید کردیم خودش اومد رفتیم بازار کیف وکفش مانتو شلوار شال  لباس خونگی خریدیم  روز زن وتولدشم داداشم سکه وانگشتر خرید 

انتظاراتتو کم کن به ارامش میرسی 

از هیچکس جز خودت متوقع نباش یا ندارن یا هزار دلیل دیگه 

از همین حالا اگه بخوای بگی اینو دادن اینو ندادن اینکارو کردن این کارو نکردن به فنا میری 

تو قراره با اونا تا اخر عمرت باشی پس بیخیالی پیشه کن در وقت معین جبران کن براشون 

انتظاراتتو کم کن به ارامش میرسی  از هیچکس جز خودت متوقع نباش یا ندارن یا هزار دلیل دیگه  ...

بحث توقع نیست بحث ارزشه اگه امروز این کارو کنن فردا بره خونشون غذا هم نمیزارن جلوش 

این حرفا هم که فقط به خودت تکیه کن شعاره اگه اینجوریه چرا ازدواج میکنبم؟

عزیزم ببین این چیزا بستگی داره به رسم و رسوم و شهرهای مختلف، همشهری هستید؟ اونا رسم دارن که ببرن؟

یه چیزی هم بگم ما خودمون ترک هستیم و برا همه اینا میبریم ولی من خودم به شخصه ترجیح میدم هر وقت چیزی رو دوس داشتم به همسرم بگم و باهم بخریم تا اینکه حتما سر یه مراسم خاص برام چیزی بخره. 

درمورد هدایا و طلا و گوسفند هم اینا به اداب و رسوم شهر ها بستگی داره شاید رسم ندارن

میتونی یه بار غیر مسقیم ازش بپرسی

بحث توقع نیست بحث ارزشه اگه امروز این کارو کنن فردا بره خونشون غذا هم نمیزارن جلوش  این حرفا ه ...

به خودش تکیه نکنه توقعاتشو بیاره پایین 

اینجوری داره به خودش اسیب میزنه 

خانواده همسرش که تو مغز اسی نیستن بدونن چه خبره 

استارتر با این فکرا داره به خودش لطمه میزنه 

خانواده همسر کار خودشونو میکنن تازه گلگی هم کنه از اسی طلبکار میشن